- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moken13
csendes tag
Google drive ingyen 15 GB felhő. Dropbox 2 évig 50 GB Tab S-en... De mi van ha elmegyek mondjuk vonattal valahova és közben szeretnék sorozatokat nézni? De akár itthon vagy hotelben wifin sincs kedvem több száz megakat felhőből toltogetni... Elhagyni memoriakartyat meg
elég hülye érv már nem azért
-
Moken13
csendes tag
- iOS totál bekorlatoz, egy vacak képet nem lehet csak úgy atmasolni bluetoothon vagy egy videót rarakni külön progi nélkül.
- 16 GB ipadbol fogy a legtöbb, az a 16 GB nagyon kevés egy tableten, úgy hogy nem bovitheto.
- retina kijelzőt már meghaladták, air 2 is ugyanaz mint 1
- keparányok multimédiás felhasználásra sokkal jobbak egy tab s-en
- air 1 sztem relatíve nehéz, főleg egy tab s után
- a fém hátlap számomra inkább hátrány, mint előny. Karcolódik könnyen, csúszik nagyon, és hideg. Ha meg tokba használod akkor aztán tök mindegy.
- ez a frissítési mizéria túl van lihegve. iOS funkcionalitás téren fut az android után, a kitkat meg már bőven elég smooth.Ha iphoned van vagy más Apple cuccaid akkor persze ipad az ideális, de ha nem akkor a vegyitesbol csak kellemetlenség van. Nekem volt iphone 3-4, egyáltalán nem hiányzik már, úgy hogy én nem buherálom az androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest