Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos82
tag
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy aki használt akár maemos, akár MeeGosbtelefont az pontosan tudja, hogy ergonómiában messze odaver bármelyik platformnak, ideértve az ios-t is, teljesítményben sincs miért szégyenkezni. Ez egyszerű nagy céges bekebelezős móka volt. A Nokia a MeeGoval simán pozícióba került volna, erről árulkodnak a kb egyszerre megjelenő és hardverben majdnem teljesen azonos N9 és Lumia 800 eladások is.
u.i.: Meegoról küldtem =)
-
virkir
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Pl innen veszi.
Pont, hogy nagyon kevés nekik. Neked elég lenne az a pár milliárd de több tartozásuk van lejáróban amit vissza kéne fizetni és ahhoz mérten már nem is olyan nagy az az összeg ami éppen van. -
Lirion
addikt
Az biztos, hogy akkor nagyon olcsón lehetett volna, de még most is jó ára van, jobb, mint egy évvel ezelőtt volt és pláne jobb, mint amikor felröppentek először a felvásárlásról szóló hírek.

Egyébként nagyon durva, hogy vannak olyan magánszemélyek, akik önerőből meg tudnák venni a nokiát... vagy legalábbis a többségi tulajdonrészt.
-
margithid
veterán
Honnan veszed ezeket?
Nettók készpénzállománya több milliárd $.
Nem hiába van ez a sok leépítés, kevesebb telefont akarnak eladni, nagyobb árréssel.
Csődöt meg ne vizionáljon senki, itt maximum felvásárlás lehet. Nem véletlen, hogy még most közel 5$-os árfolyamon is microsoft, huawei felvásárlásról beszélnek. -
oO7
őstag
szerintem küldd be ezt a javaslatodat a Nokia fejlesztőinek, hátha a fejükhöz kapnak és összerittyentenek egy OS-t, meg CC-zd a levélben a marketingrészleget is hátha a hátük mögé pillantanak és találnak egy pár milliárd dollárt amit nem tudnak hova tenni...
jelenleg a Nokiának gyakorlatilag nincsenek készpénz tartalékai és örülhet, hogy nem ment csődbe... se idejük, se tudásuk, se pénzük nincs ahhoz, hogy összerakjanak és felfuttassanak egy modern OS-t... azért érdemes volna meglátni azt a kis apróságot, hogy a konzumer piacon van Windows, OSX / iOS, meg egy raklap Linux variáns... nem véletlen, hogy még egy akkora cégnek, mint a Samsung sincs teljesen egyedi OS-e... -
Theoria
csendes tag
Azon agyaltam hogy 6-7 évvel ezelőtt milyen érdekes telefonokat gyártottak a cégek. Pl Alcatel lol. De még mindíg jobb volt mint ami ma van mind egy kijelzõ csak méretben térnek el egymástól. Nincs már az az izgalom se ami volt mikor elindultunk telefont venni. Ma már ha az androidot nézem semmi újra nem számítok mindig csak ugyanaz . Egyáltalán nem hoz már lázba a dolog.
Kieg.:Azért a Nokia is legyártott pár "UFO" gombos telefont

-
Graphics
Jómunkásember
Ciki.....
-
Theoria
csendes tag
Egy szó mint 100 a Nokia helyébe csinálnék egy Brutális Op rendszert telefonra egy Brutális marketingel és feldobnék egy nagyhatású nyereményjátékot mondjuk egy 20Lives-ot 2013-as kiadásban
Ha esetleg még valaki emlékezne 
DEJÓ IDÖK VOLTAK AZOK ISTENEM !

-
Lirion
addikt
Azt a nem mellékes és elhanyagolható tényt nem kéne elfelejteni, hogy a q4 eredményekben benne van a karácsonyi szezon is. Azon kívül fellendülés kizárólag az előző, q3-as negyedévhez képest történt, az elmúlt 3 év összes többi negyedévhez képest jócskán elmarad a jelenlegi teljesítmény. Még 2012 q2-t is messze alulmúlták...
A nyereség pedig kizárólag az elbocsátások és kiszervezések miatt keletkezett, nem azért, mert a wp nokiák olyan remek hasznot hoznának... Majd akkor lehet fellendülésről beszélni, ha a 2013 q1, q2 ráver a 2012q4-re, addig max a zuhanás ideiglenes megállásának lehet hívni a mostani eredményeket és nem fellendülésnek. -
Szelley
senior tag
Így jártak...nem tudom sajnálni őket!
Meegoból össz-vissz 1 készülék került köztudatba. A ma megszokott dizájn a Nokia N9-el debütált, feltűnően nagy sikerrel! Elképzelni nem tudom ha az N950-et kiadják nagyközönségnek, mennyire nyerte volna meg a tömeget az a (számomra gyönyörű) qwerty-s dizájn. 
Remélem a fiúk többre viszik a Jolla-t mint a nokia a Meego/Maemo vonalat.
-
margithid
veterán
válasz
üzenetére
Várjuk meg, hogy milyen lesz a nokia 620.
Kiváncsi leszek, hogy a 8S-hez mérten milyen lesz, mert a 8S bizony nem rossz kis készülék akármennyire le is húzzák a mobilaréna tesztben.
Nokia mellett nagy érv a navigáció.
ha árban alá tudna menni a 8S-nek, akkor engem valószínű megnyernének
-
Fabianus
tag
válasz
RaveForce
üzenetére
Bár ez itt nagyon off topic, de lehet, hogy csak én vagyok elmaradva.
Ha úgy érted, hogy elmegyek Ausztriába, Németországba, Angliába, Olaszországba, hogy szigorúan csak azokat írjam, ahol kiahaszáltam a Nokia offline naviját, és nem kapok egy szédítő roaming számlát?
Mert azzal sokra nem megyek, hogy betárol kisebb térképrészleteket. Komplett előre letöltött országok kellenek (legalábbis nekem).Tényleg nem tudom, és tényleg érdekelne, hogy változott-e etéren valami a googe háza táján.
-
Fabianus
tag
Ezt meg miből vontad le, attól, hogy egy gyártónak vannak gyártóspecifikus programjai, szolgáltatásai, attól még akár jó vagy rossz is lehet az a platform.
A Nokia helyfüggő szolgáltatásait, és fotós színvonalát, más plantormon sem übereli igazából senki.
(Mielőtt vita támad belőle, úgy értem, hogy a telefonnal alapból megkapott offline térképek és programok terén) -
catroot
veterán
Hát így hirtelen nem találtam listát a neten, ahol á-tól cettig fel vannak sorolva.
De mondok néhányat:
-Viber (Nokiánál működik csak teljes körűen)
-Nokia Xpress (saját böngésző)
-Számlálók (csak itt van adatforgalom mérés, de csak 7.5/7.8 alatt megy)
-Nokia Térképek
-Creative Studio
-Kamera extrák
-Nokia Drive
-Nokia Városnéző
-Nokia Trailers
-Névjegymásoló
-Photobeamerstb.
+ csak Lumiákon lesz 7.8 alatt bt fájlküldés, ha jól tudom.
-
HuMarc
veterán
Ohh köszi, ezt nem tudtam
. Egy mobilarenás cikk alapján viszont bruttó 175 angol fontba kerül Angliában, és amire ideér (ha egyáltalán ideér) legalább 80 000 Ft lesz (csak ÁFÁ-val együtt 77 600 Ft, erre még rájön a kiskereskedő haszna) ami jóval drágább, mint a HTC 8S.@catroot (#105): Ezt már hallottam, azt szeretném tudni, hogy milyen Nokia-only alkalmazásokról van szó? Légy szíves mellékelj egy linket ezek listájáról.

-
HuMarc
veterán
válasz
üzenetére
Oké, én értem, hogy jobbak, de miben?! Mivel tud többet a Nokia, mint a HTC? Egyébként a HTC 8S-nek nincs is konkurense a Nokia felől. A HTC 8X pedig árban közelebb van a Lumia 820-hoz, mint a 920-hoz. Tehát a 820 jobb, mint a HTC 8X? Mert abban egészen biztos vagyok, hogy ár/érték arányban mindkét HTC toronymagasan vezet a Nokiákkal szemben.
-
törölt tag
-
Fancy-boy
addikt
Sokakból, csak úgy árad a negatív energia.

-
HuMarc
veterán
Én csak egy dolgot nem értek:
Ha a Nokia a Microsoft kiemelt partnere, miért nincs a Nokia-modellekben valami olyan, ami a többiben nincs? (Oké, az Offline navigáción kívül) És miért ők vannak a legjobban letojva? Miért nem ők csinálták a tabletet?
-
Zugi
aktív tag
A leépülésnek még nincs vége, nem tudom honnan jön egyesek optimizmusa, mert szerintem ez a két statisztikai adat elég gyászos:
Amúgy vennék újra Nokiát, ha lenne androidos készüléke!
De szerintem előbb hal meg a cég, olyan "nem süllyedünk, nem süllyedünk" feeling alapján
-
Bkrisz9
őstag
Mert elsiették... ők akarták először kiadni az fhd-s csúcsmobiljuk de ezt már máskor is eljátszották. Pl az én xperia solámon is az első ics használhatatlan volt. Sztem ez is szoftveres hiba majd ki javítják. De az tény, h az android 4.0 óta teljesen jól használható rendszer
-
_Szasza_
tag
"A 300 elbocsátott finnországi alkalmazott elhelyezkedéséhez a Nokia anyagi és álláskeresési támogatást is ígért"
Erről a nemrégi komáromi gyár bezárása jut eszembe. Ott is ugyanezt mondták, kíváncsi lennék lett e belőle valami...Bár Finnországban lehet van reális esélye a dolognak.
-
oceanrush
senior tag
Igen, az overheating osszefuggesben all az akksival. Amennyire en ertek hozza, szerintem arrol van szo, hogy az egyik folyamat (elemeltileg a Nokia Drive Beta) beragad, es 100%-on jaratja a procit, ami leszivja ugye az akksit+felforralja a telefont. A masodik 820-asomon kikapcsoltam hogy a Nokia Drive fusson a hatterben, Azt hittem hogy ugy majd jo lesz, de tegnap az is meghalt
Most a 3. keszulek van nalam, es oke hogy van cloud backup, de akkor is zavaro hogy maszkalnom kell a boltba miatta.Nagyon remelem hogy ez mar jo lesz, a Lumia 710-et nagyon szerettem, annak sosem volt semmi baja.
-
válasz
oceanrush
üzenetére
Rákerstem, nálam az overheatingre olyan találatokat adott, hogy túl gyorsan lemerül az akksi -- de ez is megoldódott pár nap használat után.
Ha már a második csinálja, akkor valami alkalmazással lesz probléma. Azt tudom ajánlani, hogy menj végig a background taskokon, dobj ki mindent, egyenként kapcsold őket vissza.
-
Juveman
tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Na igen.A hasonló fórumokon mindig jön egy szellem felhasználó,akinek esik szét a Lumiája,akadozik,lefagy,tönkrement már 10szer,és még az akksi is fél órát bírja.
Csak az a baj hogy máshol nem igen hallani ilyesmit.Volt már hogy mondtam ilyennek,hogy ElopLive-ot bekapcsolod akkor is akad?Azt mondta,akkor még jobban. 
-
margithid
veterán
Azért szerintem az mindent elmond, hogy minden 5 wp telefonból 4 nokia.
Várjuk meg az olcsóbb készülékeket, 620 és lesz még ennél is olcsóbb!
Én úgy gondolom, hogy az apple kárára fog majd jobban piacot szerezni a nokia és a microsoft, főleg ha az úk iphoneba annyi lesz az újdonság mint az 5ösben.
Ha apple viszont megrázza magát, akkor viszont nehéz lesz, meg ugye nemsokára jön új Blackberry is.
Nagy a tülekedés a kiadó helyekért az biztos
-
rekid
addikt
Azert eleg komoly hogy tobb mint 1000bol 300 kerul csak tenyleg utcara azokat is anyagilag tamogatja a ceg... Valahogy igy kellene itthon is mukodjon a dolog...
-
Ricardo
titán
Remélem ez az átszervezés valóban csak átszervezés, és kihozza őket a gödörből.
Szerintem a WP szükségmegoldás, és a droid is csak az lenne.
Nekem a Nokia mindig is egy külön gyártó volt, saját rendszerrel. Jobbnak tartottam volna a meegoo vonalat, mert jobban megtartotta volna az egyéniségét.
Mindamellett kíváncsi vagyok behatóbban a WP8-ra, de még nincs olyan készülék, amin kockázat mentesen (ne kerüljön sokba, ha véletlenül nem jön be), ki tudnám próbálni.
Az üzletben 10 perc nyomkodás, esetleg ismerős telefonjának nyomkodása meg csak felületes szemlélődésre elég, és nem tudom belőle eldönteni, mennyire tudnék átállni a mindennapokban a WP féle logikára. -
-
Воланд
titán
válasz
monti0222w
üzenetére
semennyire nem erdekli a gyartokat, hogy magyarorszagon fuggetlenul (mivel szolgaltatonal nem maga a keszulek draga, hanem a hozza adott szolgaltatas ara hagy maga utan kivannivalot) mennyiert aruljak a keszulekeket.
-
Воланд
titán
válasz
monti0222w
üzenetére
omg, es szerinted a magyar mobiltelefon-eladasok vilagviszonylatban hany szazalekot tesznek ki?

-
G-Guts
aktív tag
Azt kell mondjam, hogy Dyra 32-es hozzászólásában nem írt hülyeséget. A Nokia tudtommal azért választotta a WP-t az Android helyett, mert nem akart tucatgyártó lenni, olyan mint a többi. Ez egy olyan elv, ami nem megvetendő. Na de ez egy igazán balf@sz döntés volt, ez már egy ideje be is bizonyosodott. Nem volt elég rugalmas a Nokia. Túl sznob volt. Ez lett az ára. Durván hangzik, de szerintem, ha ennyire ragaszkodott a sznobsághoz, akkor még azzal is jobban járt volna, ha az Apple-el kötött volna szerződést és iOS rendszer futott volna a Nokia mobilon. Bár az Apple ebbe nem hiszem, hogy belement volna. A bukás oka lényegében az, hogy az iOS és az Android telefonok mellett a WP telefonok feature phone-nak tűnnek. A mai világban már nem nagyon éri meg sznobnak, gőgösnek, rugalmatlannak lenni, ezt jól mutatja a kínai gyártók térhódítása is.
-
GeryFlash
veterán
Szerettem a nokiát, de sznobok voltak és ez lett a vesztük, ha minőségi droidokat gyártotak volna, akkro msot is virágozna a cég....
-
oO7
őstag
5-10% körül van a WP piaci részesedése a fő piacokon, és ennek 70-80%-a a Nokiáé... van nekik ütős, jó árú készülékük, ottvan a 610, a megereszkedett árú 800, 710, az új 510, 620... ezek mind az alsó-közép kategóriát gyarapítják... az MS házasság rengeteg pénzt adott a Nokiának és beleszolást a WP fejlesztésébe... nem véletlenül került pl a WP8-ba Nokia Maps...
-
legiaap
félisten
Most úgy őszintén, szemellenzőt húztál?
De ez másokra is igaz!
Mi az, hogy drága?
Nézzetek már át más országokba is mielőtt ilyet írtok.
Ha pl. független árat nézzük, akkor magyarban olcsóbb egy 920, mint mondjuk UK-ban, viszont UK-ben, USA-ban és még sorolhatnám fillérekért viheted.
Akkor miről beszéltek??? -
drzsoo1
aktív tag
Piaci részesedése a wp vonalnak jelenleg elenyésző, ráadásul ennek is csak egy része a nokiáé. Nincs ütős jó árú készülék az alsó szegmensben, ami megalapozná a platform gyors bővülését. A csúcskészülék is rétegtelefon lett. Ha a Nokia valaha is a csúcs közelébe akarna kerülni, minimum 5 termékvonalat kellett volna indítania, mint régen, ld Sony. Minden adott ahhoz hogy a cég a jelenlegi vergődését folytassa. MS házasság véleményem szerint semmit nem adott a Nokiának, csak hátráltatta a kilábalásban. Árban nem jobbak mint a HTC és nem kaptak exkluzív jogokat sem a MS tól, ami tényleges piaci előnyhöz juttatná őket.
-
Fabianus
tag
válasz
üzenetére
Nem kell ám annyira komolyan venni amit írtam. Nyilván azok a cégek okosan dolgoznak, mert van potenciál a WP-ben, így készítenek oda is, nehogy kimaradjanak, ha idővel felfut, de többségük nem oda fókuszál elsősorban, hanem a jelenleg is biztos forgalmat hozó területre. Az már más kérdés, hogy hasznot hoz-e az a terület.
Az, hogy egyre több gyártó belép a WP-s vonalra, az szerintem azért mutatja, hogy egyelőre úgy néz ki, hogy fejlődni fog az a terület is. Az, hogy ez mikorra, és mennyire nő meg, és ez hogy viszonyul a Nokia régi fényéhez, már más kérdés.
A Nokia-nál az Androidos hajó már elment szerintem ne szóljunk nekik.
(Ha úgy alakult volna semmi gondom nem lenne egy Androidos Nokiaval. Szerintem az egész oprációs rendszer kérdés túl van lihegve, de ez már nagyon off topic lenne.)
A mi lett volna ha, az meg már annyiszor ki lett tárgyalva a Nokia és az Android kapcsán. Szerintem parttalan vita.
Szvsz mikor összeborultak, a Noikanak úgy kellet az MS pénze, mint egy falat kenyér, az MS-nek meg egy telefongyártó, akivel visszakapaszkodhat a Mobil OS piacán. Így alakult.
Én szorítok a Nokianak. -
Pont a Nokia-t tudnám elképzelni android vonalon, vagy ehhez hasonló rendszerrel.
Régi symbian userként imádtam hogy rengeteg app, és szinte bármit megtudtam csinálni,
most egy jelszót nem tudok(tudtam) elmenteni, inkább legyen néha egy-egy "röccenés" (mondjuk S3-on nem nagyon láttam). -
Juveman
tag
Jézusom mi van itt!Ez nem is mostani hír.Már vagy fél éve mondták,hogy átszervezik a céget,alkalmazkodva hogy most nem ők a királyok.Jelen helyzetben rengeteg régi emberkére nincs szükség.Ennyi.Én meg azt hittem hogy ez már rég megtörtént,nem tudom eddig mire vártak?Itt meg ilyen Samu vagy Droid fanok,vagy mit tudom én,fröcsögnek orrba szájba,csak nem tudom micsodán.Ez nem újdonság,és nem arról szól,hogy a Nokia megint bajban van,sőt én azt hittem ezek a leépítések már lezajlottak.Biztos még le akarták húzni a 2012-t azt most januárban megy a kirugdosás.Majd kapnak munkát a Huawei-től,úgyis most költözött oda.Nokia részvényei emelkednek.WP is terjed,mint a pestis.Ennyi.Lassan unalmas már a "Nokia becsődöl",meg "a WP halva született,bukásra van ítélve"szöveg.Szegény Nokia ha 10szer nem lett már becsődöltetve a "szakemberek" által,akkor egyszer se.

-
legiaap
félisten
Azért ilyet sem minden nap lát az ember.
Androidos korszakomból, viszont minden nap sorry-zott a telefonom. Szánalmas. Még a most tesztelt Sony is meg akad azért egy két helyen, úgy hogy nagyon erős cucc pörgeti a rendszert.
Na ez a nem mindegy. Én nagyon örülök neki, hogy a Nokia nem süllyedt droid szintre. Nem méltó hozzá. -
törölt tag
hasonlítsd már azokat a számokat a 2010-es Symbian eladásokhoz. Be is fejeztem mert láthatólag nem érted mi van a számok mögött.
Fabianus azok a cégek okosan dolgoznak. Ebből kiindulva nem gondolod, hogy szólni kellene a Nókiának, hogy adjon ki Androidos mobilt? Nyilván a többiek mind sötétek, hogy droidos telefont adnak ki.
(és amellett mást is)Csak, hogy értsd nem azzal van a baj, hogy WP-t adnak ki. Hanem azzal, hogy csak azt.
-
Fabianus
tag
válasz
üzenetére
Gyorsan szólni kellene a Samsungnak, az LG-nek, a HTC-nek, a Hauwei-nek, az Alcatelnek, meg ki tudja még kinek, akik bejelentettek új WP telefonokat, hogy gyorsan hagyjanak fel vele, mert csak a Nokia neve miatt terjed a rendszer, amiket úgyis el lehetett volna adni Symbian-nal is. Sok amatőr gyártó!
-
kpal
nagyúr
wp telókkal csak újra élre kerül .
-
törölt tag
csak egy Androidos telót dobnának ki és egy hét alatt annyi menne el mint a WP-ből 6 hónap alatt. Kb ennyire lesajnált leírt OS a WP. Szomorú, hogy ezt nem látja a Nokia. Így borítékolható, hogy egy huszadrangú cég lesz hamarosan sőt részben már most is az.
-
legiaap
félisten
Mennyi negatív hozzászólás. Szerintem a cikket kicsit később hozták ki. Mindenhol azt lehet oldani jön föl, mint a talajvíz.
Amúgy alig vártam a vérfanos droidosok mikor lökik el, hogy androiddal jobban menne. Azokhoz csak ennyit mondanék:
Valahogy ez nem mutatna jól és nem is lenne méltó a Nokia névhez.
Véleményem szerint meg a Microsofttal jobban jártak és ez lesz az az év, mikor beindul a szekér.
Az is többször előjött, hogy drága, erre annyit: csak a fizetés kevés hozzá pár embernek. -
Fabianus
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Azért erre nekem vannak elméleteim, hogy mennyire maguknak köszönhetik. Részben nyilvánvalóan igen. Másrészt azt kell látni, hogy a Nokia a piacvezető volt addig, amig a mobiltelefon elsősorban mobiltelefon volt. Azt feltehetően most is tudna készíteni, de a mobiltelefon szépen átment mobil számítógépbe, és láss csodát azok a cégek lettek a meghatározóak, akik ilyen olyan módon az informatika környékén voltak korábban meghatározóak, akár alkatrészellátás, akár kész készülékek, akár szoftverek terén.
Azon el lehet vitatkozni, hogy mi lett volna ha, de a jelenség szempontjából mindegy, hogy a Google-re vagy a Microsoftra szorult volna a Nokia.
A Nokia mobiltelefon gyártó volt. A legjobb. Ma a piac hagyományosan számítógépes szempontok szerint értékeli a mobiltelefonokat. Ezen a téren a Nokia lemaradásban volt, de remélem érdemben fel tudja venni a kesztyűt.
Hagyományos telefonos szempontok alapján hajítófát sem ér egyik másik androidos csúcstelefon. -
AMD Power
titán
Sajnos ide jutott a Nokia. De mondjuk ezt csak magának köszönheti.
-
Apika
addikt
Ez elég szomorú...
Remélem, hogy sikerül elhelyezkedniük máshol.... -
margithid
veterán
Szvsz éppen most fog fellendülni a nokia.
Asszem ma jön ki a negyedéves gyorsjelentés, szerintem nagyon jó kis számokkal.
Ráadásul már azt is bejelentették, hogy a 620nál is lesz olcsóbb wp8.
Ha a 620 mondjuk 70k körül kezd kártyásan, akkor bizony az azt jelenti, hogy 50k alatt is meg fog jelenni a wp. ami a terjedésnek igencsak jót fog tenni.
Max felvásárlás lehet a nokia körül ,de most már az se hiszem. Pletykáltak tavaly nyáron lenovoról, nemrég microsoftról és huaweiről. Szeritnem ezeknek nincs valóságalapjuk, de majd meglátjuk.
Nagyon kiváncsi vagyok hány darab 820 és 920 talált gazdára tavaly, szerintem jó sok! -
gzbotii
nagyúr
Eleg szomoru hir

-
Fabianus
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Onnan nézve van fellendülőben, hogy a Lumia sorozat eladásai, amire a jövőjüket nagymértékben szeretnék alapozni, igen szépen nőnek, másrészt ha jól tudom, újra nyereségesbe fordultak. Onnan nézve pedig süllyed a hajó, hogy ezek a lumia eladások abszolult értelemben még mindig elég kicsik, sőt összesített okostelefon eladásban még mindig esnek, azonkívül a nyereségességhez nagy leépítésekre, székházeladásokra, meg ki tudja még mire volt szükség.
Összeségében szerintem most már valami dereng az alagút végén. Ezt mutatják a részvényárfolyamok is. Azaz azt, hogy hosszabb távon is megmaradhat és nyereséges lehet a cég, azt nem, hogy innen még nem eshet tovább a piaci részesedésük. -
catroot
veterán
"Androiddal kéne", "idén még tönkremegy" című lemez 6491548. alkalommal feltéve.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igen windowsos mobilt ki akartam próbálni a nokia lumia 800 de nekem 60 ezer ft még mindig drága elég drágák a nokiák a windowsosak az a egyik baj.
-
Juveman
tag
Egyszerűen arról van szó hogy nem viselkedhet Giga mobilcégként,és ezt be kellett látniuk.Át kell alakítani a céget.Ők jelenleg nem A NOKIA,ha értitek mire gondolok.Teljesen jó döntés.Mielőtt az antinokiások örülnének,mindig költöttek technológiai kutatásokra,már 15 éve is kutatták a hajlékony kijelzőt,mert megtehették hogy költsenek egy olyan dologra ami ki tudja mikor hoz profitot.Ennek fényében ki tudja most milyen technológiai kutatást kénytelenek felfüggeszteni,mert nem engedhetik meg maguknak.Ez a szomorú.
-
Hina
aktív tag
Dehogy van.. a süllyedő hajót időben el kell hagyni.
-
Maateeo
aktív tag
Már fellendülöben van. Épp csak a cikk aljáig kellett volna nézni.
-
Sosem volt Nokiám,és valószínűleg nem is lesz,de azért sajnálnám ha eltünne

-
Ez várható volt, és az is hogy meg is fog szűnni teljesen mert a wp platform nem hiszem hogy megmentené őket. Max egy kis vállalat marad kisebb készülékek eladásával tartaná fent magát még ezt tudom elképzelni.
De a remény hal meg utoljára
-
Bkrisz9
őstag
Az a nagy bajuk, h makacsok.. Ha elkezdenenek par androidos telot gyartani egybol fellendulnenek

-
callmeakos
veterán
Ez elég szomorú

-
Fabianus
tag
Sajnálom, hogy ott tart a Nokia, ahol, bár remélem, túl vannak a mélyponton. Az azért szép, hogy foglalkozik az elküldött emberekkel. Menő cégek megoldják a problémákat egy a munkásszállás ablakai alá kifeszített védőhálóval.
-
Def26
félisten
Hát, nem volt egy nagy szám amit lettek az asztalra az andriod mellet. Elmosták őket mint a sz@rt.

-
Narxis
nagyúr
Már mérnökök is lapátra kerülhetnek, nem semmi hova jutottunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
4"+qwerty+fémház+MeeGo. Ideális vetélytárs lehetett volna 

és offliné is tehető
Ez komoly? Egyre inkább úgy tűnik, hogy a WP8-nak nem nagyon van jövője...
. Egy mobilarenás

Vagy a Nokia és/vagy a HTC olyan fatökű, hogy nem bírnak mit kezdeni azzal, hogy ők a kiemelt partnerek?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)