- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
És most Németországban 129€-ért megvehető a konzol, ez így elég erős ajánlat.
-
vicze
félisten
"addigra már jónéhány Marshmellow-s terméken futni fog a cucc."
Mi fog futni és honnan?Hivatalos API-nélkül nem igazán tudsz hogyan fejleszteni, az hogy a driverben benne van a támogatás egy dolog. Persze gyártónként csinálhatsz 1-1 verziót, de annak nem sok értelme van, ezt jelenleg csak a Shield tudja eljátszani.
-
solasola
csendes tag
Rendesen rákapcsoltak a Vulkan ügyében az Android-os gyártók, mostanra a Samsung is bejelentette/demózta az S7-en a Vulkan-t.
Mire a Google hivatalosan kihozza a Vulkan-t Android N-re, addigra már jónéhány Marshmellow-s terméken futni fog a cucc.
-
vicze
félisten
Mi van?
Legalább tudnád miről beszélsz...
Cikk:
Kicsit felesleges volt 2hónapot csúsztatni a Vulkán miatt a frissítést. A SDkártya belső tarolokent való használatát jobban vártam, nem láttam értelmét csak ezért a 500-as verziónak.
Full OpenGL játékok eddig is voltak, amíg nem lesz android N-ben rendes támogatás addig úgyse sok haszna. -
Cassi
őstag
Na és? Eddig felhős alkalmazások nem készültek a Shieldre, ezután majd vulkánosak nem fognak készülni. Nem nagy változás.
-
Gusztáv
addikt
A Shield tablet is most kapta meg a 6.0-át. Itt is belenyúlt az Nvidia a beállításokba, pl alkalmazás szinten lehet szabályozni hány magot, milyen frekvencián, mekkora felbontáson használjon az app.
-
vader108
tag
troll on:
Már azt hittem, hogy az NVIDIA pénzügyi évének és adatainak a hírezése jön (mivel ma adták ki) összehasonlítva az AMD-vel. de tévedtem :S
troll off: Kíváncsi leszek, tényleg kikerül-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest