Új hozzászólás Aktív témák
-
ScourgeA
tag
válasz
SirRasor #100 üzenetére
A tanulás a nálunk okosabbak tudásának, tapasztalatainak megismerése, megértése.
Nem lehetek tapasztalatlan, mert én hasznosítom a nálad és nálam okosabb szakértők tapasztalatait, tudását. Akkor ki a tapasztaltabb kettőnk közül? Nekem nem saját magamat kell visszatérően referenciaként emlegetni.
A tanulás egy véget nem érő folyamat, rengeteg tudást és tapasztalatot lehet vele szerezni. Ajánlom figyelmedbe, akkor talán te nem leszel reménytelen eset.
Ehhez sok sikert kívánok! -
ScourgeA
tag
Az Androidcentrál vagy a Sammobile munkatársai elég tapasztalattal és tudással rendelkeznek, és azt gondolom, ezek meghaladják a te
tudásodattudatlanságodat és egyéni tapasztalataidat, ezért én inkább nekik hiszek.
Értelmes embernek nem kell mindent saját magának megtapasztalnia, pont ezért van a szakértők által felhalmozott tudás. Pl. ezért magasabb az értelmes emberek várható élettartama.
Majd ha te is műszaki egyetemet végeztél, csúcstechnikájú eszközöket birtokolsz, és német és angol szaklapokat olvasol eredetiben, mint én, talán egy platformra kerülhetünk, addig - ha nem haragszol meg érte - maradok a már bizonyított szakértők véleményénél. -
ScourgeA
tag
Ezért kár volt billenytyűzetet ragadni, sem érvvel, sem ténnyel nem járultál hozzá a témához. Így viszont jobban látszik, hogy a kettőnk felfogásbeli képességében tényleg különbség lehet.
Használd te is egészséggel, amid van, neked tanácsot már a fentiek miatt nem látom értelmét adni. -
ScourgeA
tag
Sajnos elmentél amellett, a tény mellett, hogy az összes teszt jobbnak tartja az Amoled kijelzőt, mint a TFT LCD-t, pedig nem egyet idéztem be az Androidcentráltól és a Sammobile-tól is.
Te kitől vagy mitől idéztél? Milyen tényekre hivatkoztál? Csak magadra, és most is csak magadat ismétled, és magadra hivatkozol.
Lehet úgy élni, hogy az ember figyelmen kívül hagyja a tényeket, csak minek.
Ha neked a TFT LCD ugyanolyan jó, mint az IPS LCD vagy az Amoled, akkor a gyártók találtak egy új célközönséget, aki nem látja a különbséget, és nem veszi figyelembe a tényeket sem.
Hurrá, extraprofit.
Használd egészséggel amid van, ezek szerint te nem fogod látni a különbséget, sem a kijelzők, sem a tények között. -
ScourgeA
tag
Több olyan állítás hangzott el, ami nem felel meg a valóságnak, és ezek az ezt a fórumot olvasókat megtéveszthetik, félrevezethetik, így ezeket jó szándékkal korrigálni szükséges.
Az S6 Lite-nak nincs Amoled kijelzője.
Sem az S6 Lite, sem az S6, sem az iPad kijelzője nem azonos teljesítményű.
A TFT az meg nem IPS.
A sorrend:
1. S6 Super-Amoled 1600 x 2560
2. iPad Retina IPS LCD 1620 x 2160
3. S6 Lite TFT LCD 1200 x 2000
Tehát ha az S6 Lite és az iPad között kell választani, ami az eredeti kérdés volt, akkor az iPad a jobb választás a kijelző alapján.
Örülök, hogy segíthettem
(És továbbra sem " felakarod", vagy "megakarod") -
ScourgeA
tag
A tények személyeskedés helyett tények maradnak.
Elősegítendő az értő olvasást (de többet már nem segítek):
A kolléga a iPad és az S6 lite között akart dönteni.Erre kolléga leírta, hogy neki S6 Lite van, és azzal az Amoled állva hagyja az LCD-tItt kapcsolódtam be, hogy ez félrevezető, mert az S6 lite TFT kijelzős.Erre jött, hogy az S6 lite IPS kijelzős (nem, nem az)És nem is ugyanolyanok, ahogy te állítottad.
Amikor leírtad, hogy felakarod találni már tudtam, hogy hova tegyelek. -
ScourgeA
tag
Igen, láttam, pont ezért írtam, hogy soha nem vennék már TFT kijelzőt.
De az egész világ látja a különbséget, nem csak én.
[link]
[link]
Ha nem haragszol meg, én a tényeknek, a saját szememnek, és az Androidcentral és Sammobile munkatársainak jobban hiszek, mint neked.
A HDR10+ -ról már nem kezdek el írni, elég ennyi off az iPad topicban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest