- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
A tények mellé kezdj el gyűjteni tapasztalatot, mert abból lesz tudás
Ordít a hsz-eidből, hogy tapasztalat híján csak adatokat böfögsz...
Nem kell nekem hinned, emeld fel az üleped és nézd meg élőben te is. Amíg ez nem történik meg, ne folytasd.És tanulj meg szöveget értelmezni, mert az se nagyon megy
"Ha neked a TFT LCD ugyanolyan jó, mint az IPS LCD"
Sose írtam ilyet. Képzelődsz, teljesen beszűkültél és még mindig nem fogod fel
Azt írtam, hogy az S6 Lite-ban ugyanolyan szép a kijelző, mint akármelyik IPS kijelző. (láttam trágya TFT-t is, de ez most semmilyen szinten nem jön ide)Mondom, nézd meg élőben és utána gyere vissza megosztani az élményedet, ha nekem képtelen vagy elhinni.
Az IPS vs AMOLED-re is csak azt tudom mondani, hogy tegyél egymás mellé 2 ilyen eszközt, állítsd be a fényerőt azonosra és úgy hasonlítsd össze. Meglátod majd miről beszélek.
-
SirRasor
addikt
Köszönjük, csak elmentél a lényeg mellett, de ezt már leírtam egyszer, de már akkor se fogtad fel.
Megnéztem az S6 Lite-ot élőben valamilyen huawei IPS-es tablet mellett és olyan a képminőség, mint akármilyen IPS kijelzőnek (elég sokat láttam már...). Mellé tettem a SAMOLED-es S7-emet és annak se voltak szebb színei. Ezért is írtam a hsz-emben, hogy az nem lényeg, nem az érdekel.És a sorrendben nem az első a SAMOLED. Elmondtam már 1000x itt PH!-n. Persze kinek mi.
1. közepes fényerőtől feljebb TÖBBET FOGYASZT mint az IPS (nyilván nem fekete háttérnél, hanem általános használat mellett..)
2. alacsony fényerőn vibrál a képe (PWM..)
3. A színei egy grammal se szebbek, mint egy jobb IPS panelnek (zsák egymás mellé rakott telefont néztem az évek során...illetve volt S3 és van S7-em, aminek szintén SAMOLED-je van, közötte meg IPS-es telefonjaim voltak, tudom miről beszélek)
4. be tud égni a szín..
5. kevés fénynél szebbek a feketéi, mivel tényleg fekete a fekete háttérvilágítás híján. Bár ott meg előfordulhatnak színes foltok (mint az S3-on...)
Ennyi. Nem kell isteníteni. -
janeszgol
félisten
+1
MA cikk idézet: "Sajnáltam volna, ha a TFT panel betörik, amit valószínűleg az IPS fajtából van remek betekintési szögei és jófajta színei alapján, csak a Samsung nem írta rá."
Követkető menet.
Viccel félretéve: A Samsung az egyik kijelző bajnok. Nagyon jó minőségű TN paneljei vannak, igen jó minőségű PLS-TFT-je is van. Szóval náluk sosem lehet tudni. De a kijelzőik mindig rendben vannak.
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
Látszik hogy értesz hozzá, itt amoled kijelzők vannak összehasonlítva tft-vel. Nem pedig az iPad kijelzője az S6 lite kijelzőjével.
Vagy most felakarod találni a spanyol viaszt hogy a mostani amoled kijelzők sok szempontból jobbak az ips kijelzőknél? Wow nem mondod..
Szerintem se írjál hdr-ről, főleg hogy azt se tudod miről volt szó. -
SirRasor
addikt
IPS panel van a lite-ban; nagyon szép képe van.
Abba most ne menjünk bele, hogy az IPS is TFT
Amúgy az AMOLED-et úgyse szeretem a PWM miatti alacsony fényerős vibrálása miatt..Képarány...régen volt a kezemben 4:3-as galaxy tab, illetve fogtam 16:9-eset is. Nekem a 4:3-as szimpatikusabb valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest