- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
en az osszes ventimet ugy valogattam, hogy meghallgattam az alapzajat, melyik szamomra a "legkellemesebb". be quiet sw2 ventik mellett tettem le a voksot - egy fractal define hazban vannak, kb 500as fordulaton.
nah ebbol a hazbol az msi gaming 270x hutoje egyaltalan nem "log ki" sot, terheles alatt is csendes marad (ez meg nem all le). nem hinnem, ha egy pumpat hozzaadok a rendszerhez, meg csendesebb tudna lenni
gyanitom passzivan meg nem tudnad meghuteni.
igy eleg erthetetlen szamomra, hogy miert pakolnak ekkora batarokat hasonlo tdphez.
[link] [link]tutira lesznek itt osszehasonlito tesztek es videok a gyartok kozott, computerbase csinalt a 980/970re is.
-
arn
félisten
En csak azt nem ertem, hogy 150-180wos kartyakra minek ekkora batar es hangos hutes. Az msi 270xem hutoje baromi halk, hasonlo tdp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Napelem
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest