- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
akkor mért kötötted össze a 2 dolgot?
igazából te sztem arra vagy kiváncsi,h megéri-e lecserélni erre az arena-t. ha ígyvan, akkor nekem a személyes a válaszom nem lenne, próbáltam mind2-t, nagyon jó telefon a mini, de akinek már van egy arena-ja, az sztem ha cserélni akar, ne erre, kiévéve ha mongyuk nagyon beleszeret a design-ba, persze mkinek egyéni döntése, de nemtud annyival többet ami megindokolná sztem a cserét
-
RaveForce
veterán
3" és 3.2" közt azért észrevehető a különbség, ennyi erővel a nagy 4" feletti kijelzők is egérmozik, mozizni moziban kell, ez nem vmi ész-érv
voltmár a kezemben, masszív, hidd el.
azokat persze, de a Latitude, Calendar és Buzz szolgáltatásokat nem.
azt meg remélem nem gondolod komolyan, h a 8GB az a progaram műveleti memória, az csak flash háttértár, oda rakhatod az adataidat, képek, videók, zenék stb, ehhez a böngésző memória megtelésének semmi köze...
egyébiránt a flash háttértárat is tetszőlegesen lehet bőviteni memória kártyával -
RaveForce
veterán
-nagyobb kijelző
-frissebb design
-fejlettebb S-Class
-új szinkronizálási módszer: Air-Sync
-Google Latitude, Gmail, Calendar, Maps és Buzz támogatás
-webkit alapú Phantom webböngésző HTML 5 támogatással
-előretelepítve a BBC News és az Accu Weather widgetjei, de az LG Widget Galleryből hamarosan elérhetők lesznek az Amazon, a CNN International, a The New York Times, az eBay és a Fox News widgetjei is
-SNS kliensek.remélem kielégítő voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest