- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit állítok be?kifejtenéd?
nem az 1 % alatt mutatott vissza lévő időtartam volt a legnagyobb problémánk, hanem az, hogy töltőről levéve nem mutatta a valós értékeket. Sokszor levettem, 100% on volt, majd kikapcsolás után mindenféle játék nélkül vissza kapcsolva 65 % on állt, ez volt a legnagyobb probléma és kaptam tőle agybajt, nem tudtad , valóban 65 % ra leesett vagy pedig hülyeséget mutat. Az utóbbi volt szerencsére.
EZt a dolgot a frissítés a fenti procedúra nélkül is orvosolta.Több százan írtunk ez miatt egyébként a fórumban, én is.sad_Vamp( #11): A frissítés után a fent említett procedúra nélkül rendbe rakta ezt a dolgot amit írtam. A pontosság növeléséhez ajánlotta a dolgot N.
Egyértelműen szoftveres hiba volt, és hiba volt, ez tény, de vannak emberek, mint a fent említett úriember , aki csak az ilyen Nintendo híreknél jelentkezik és menő a fikázás. Tudja ő, már nem az első szóváltásunk. Nem ez alapján kell megítélni egy konzolt vagy egy céget, mert ennyi erővel nem lenne már se Sony , Se Microsoft, se Google és még sorolhatnám....Biztos lesznek még ilyenek,mint minden konzolnál manapság, de javították , ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest