- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bugfix1984 #23 üzenetére
Próbáld meg a folyamat nélkül,siman frissítéssel.nálam nincs gond,hogy kihagytam,remekül mukodik.Ha problémát tapasztalsz (töltés után hirtelen lezuhant % ,vagy túl hosszú 1 % ős működés)akkor csináld csak meg.
-
Mit állítok be?kifejtenéd?
nem az 1 % alatt mutatott vissza lévő időtartam volt a legnagyobb problémánk, hanem az, hogy töltőről levéve nem mutatta a valós értékeket. Sokszor levettem, 100% on volt, majd kikapcsolás után mindenféle játék nélkül vissza kapcsolva 65 % on állt, ez volt a legnagyobb probléma és kaptam tőle agybajt, nem tudtad , valóban 65 % ra leesett vagy pedig hülyeséget mutat. Az utóbbi volt szerencsére.
EZt a dolgot a frissítés a fenti procedúra nélkül is orvosolta.Több százan írtunk ez miatt egyébként a fórumban, én is.sad_Vamp( #11): A frissítés után a fent említett procedúra nélkül rendbe rakta ezt a dolgot amit írtam. A pontosság növeléséhez ajánlotta a dolgot N.
Egyértelműen szoftveres hiba volt, és hiba volt, ez tény, de vannak emberek, mint a fent említett úriember , aki csak az ilyen Nintendo híreknél jelentkezik és menő a fikázás. Tudja ő, már nem az első szóváltásunk. Nem ez alapján kell megítélni egy konzolt vagy egy céget, mert ennyi erővel nem lenne már se Sony , Se Microsoft, se Google és még sorolhatnám....Biztos lesznek még ilyenek,mint minden konzolnál manapság, de javították , ez a lényeg. -
Örülök , hogy itt vagy újra. neked írják ezeket a cikkeket.Nintendo és jössz is ,mert kellesz minden ilyen hírnél , mint egy falat kenyér.hatalmas probléma ám ez, használhatatlan és élvezhetetlen lesz tőle a konzol.
A fent említett procedúra nélkül is működik a dolog, a Nintendo a pontosság növeléséhez ajánlja a fenti procedúrát. Mi kihagytuk és nincs probléma .
Chrys_(#1):
A gyerek elmagyarázza nekem , mit kell csinálni, nem pedig fordítva.Televan(#4): Attól játszhat vele, hogy dokkolón van, asztali módban.
Abu85 : Azért azt érzed, hogy sok fantázia nem kell hozzá, ha 1 % ot mutat akkor töltőre kell tenni. nem órákat ment el a gép 1 % on hanem 10-20 percet.
A probléma az volt, hogy sokszor teljes töltöttségnél is 65 % ot mutatott vagy éppen ha levetted a töltőről leesett 76 % ra.
Ez a probléma a fent említett procedúra nélkül is javítódott a frissítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest