- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bugfix1984 #23 üzenetére
Próbáld meg a folyamat nélkül,siman frissítéssel.nálam nincs gond,hogy kihagytam,remekül mukodik.Ha problémát tapasztalsz (töltés után hirtelen lezuhant % ,vagy túl hosszú 1 % ős működés)akkor csináld csak meg.
-
Mit állítok be?kifejtenéd?
nem az 1 % alatt mutatott vissza lévő időtartam volt a legnagyobb problémánk, hanem az, hogy töltőről levéve nem mutatta a valós értékeket. Sokszor levettem, 100% on volt, majd kikapcsolás után mindenféle játék nélkül vissza kapcsolva 65 % on állt, ez volt a legnagyobb probléma és kaptam tőle agybajt, nem tudtad , valóban 65 % ra leesett vagy pedig hülyeséget mutat. Az utóbbi volt szerencsére.
EZt a dolgot a frissítés a fenti procedúra nélkül is orvosolta.Több százan írtunk ez miatt egyébként a fórumban, én is.sad_Vamp( #11): A frissítés után a fent említett procedúra nélkül rendbe rakta ezt a dolgot amit írtam. A pontosság növeléséhez ajánlotta a dolgot N.
Egyértelműen szoftveres hiba volt, és hiba volt, ez tény, de vannak emberek, mint a fent említett úriember , aki csak az ilyen Nintendo híreknél jelentkezik és menő a fikázás. Tudja ő, már nem az első szóváltásunk. Nem ez alapján kell megítélni egy konzolt vagy egy céget, mert ennyi erővel nem lenne már se Sony , Se Microsoft, se Google és még sorolhatnám....Biztos lesznek még ilyenek,mint minden konzolnál manapság, de javították , ez a lényeg. -
Örülök , hogy itt vagy újra. neked írják ezeket a cikkeket.Nintendo és jössz is ,mert kellesz minden ilyen hírnél , mint egy falat kenyér.hatalmas probléma ám ez, használhatatlan és élvezhetetlen lesz tőle a konzol.
A fent említett procedúra nélkül is működik a dolog, a Nintendo a pontosság növeléséhez ajánlja a fenti procedúrát. Mi kihagytuk és nincs probléma .
Chrys_(#1):
A gyerek elmagyarázza nekem , mit kell csinálni, nem pedig fordítva.Televan(#4): Attól játszhat vele, hogy dokkolón van, asztali módban.
Abu85 : Azért azt érzed, hogy sok fantázia nem kell hozzá, ha 1 % ot mutat akkor töltőre kell tenni. nem órákat ment el a gép 1 % on hanem 10-20 percet.
A probléma az volt, hogy sokszor teljes töltöttségnél is 65 % ot mutatott vagy éppen ha levetted a töltőről leesett 76 % ra.
Ez a probléma a fent említett procedúra nélkül is javítódott a frissítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest