Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Én igazából azt nem értem, hogy itthon miért zavarja az embereket az ára, ha nem is akarják megvenni? Fáj, hogy létezik ez a telefon? Az meg aztán végképp nem az Apple bűne, hogy sokan kellő anyagi háttér nélkül megveszik a telefont. Nekem tetszik a telefon, de ennyi pénzt nem adok érte. Engem valahogy nem zavar, ha egy olyan terméket áraznak túl, amit nem akarok megvenni, mert szerintem nem jó. Szeretnék megkérni valakit, aki nem akarja megvenni, de zavarja az ára magyarázza el nekem, hogy mit érez ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Továbbra sem egyszerű a vásárlás, hiszen a raktárkészletek szűkösek, de előrendelni már lehet és ára is van a legforróbb Apple-mobilnak.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest