- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Flasht én már nem telepítek, mert egy kalap szar. De korábban (pár frissítéssel ezelőtt) még fent volt és nem volt gondom vele.
"Onnéttól kezdve halott fekete képernyő, vagy reakció csak alsó/felső padra vonatkozik és semmi más nincs."
Evvel mondjuk én is találkoztam, de szerencsére ritka."A megnyitott oldalakat nem lehet bezárni, a turbó csak Max.20%-os tömörítést végez 45-70% helyet."
Be lehet zárni. A turbó nem bug, hanem más, mint a Miniben. Ha tömörítés kell, használj Opera Minit. Arról nem beszélve, hogy a flash tartalmon pl. mit tömörítsen?"Újlap kereső/cím megadásakor nem csinál semmit."
Ilyet egyszer sem tapasztaltam. -
fatal`
titán
Érdekes, hogy nálad minden verzió fagy.
Semmi gond nincsen vele, egyik verzióval sem volt. Az új beta az fagy, de az nem érdekel.
Mi nem megy? Asztali operás profilodból megfogod a wand.datot (AppDataban megtalálod), átmásolod valahova a telefonra, elindítod a mobilet, opera:config, keresőbe wand és a Wand Storage Filenál betallózod amit átmásoltál. Mentés, újraindítod az operát és ott vannak a jelszavaid.
Vagy az egész procedúra helyett simán bemásolod a wand.dat-ot a /data/data/com.opera.browser/opera/secure mappába és felülírod az ottani wand.datot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest