- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Flasht én már nem telepítek, mert egy kalap szar. De korábban (pár frissítéssel ezelőtt) még fent volt és nem volt gondom vele.
"Onnéttól kezdve halott fekete képernyő, vagy reakció csak alsó/felső padra vonatkozik és semmi más nincs."
Evvel mondjuk én is találkoztam, de szerencsére ritka."A megnyitott oldalakat nem lehet bezárni, a turbó csak Max.20%-os tömörítést végez 45-70% helyet."
Be lehet zárni. A turbó nem bug, hanem más, mint a Miniben. Ha tömörítés kell, használj Opera Minit. Arról nem beszélve, hogy a flash tartalmon pl. mit tömörítsen?"Újlap kereső/cím megadásakor nem csinál semmit."
Ilyet egyszer sem tapasztaltam. -
fatal`
titán
Érdekes, hogy nálad minden verzió fagy.
Semmi gond nincsen vele, egyik verzióval sem volt. Az új beta az fagy, de az nem érdekel.
Mi nem megy? Asztali operás profilodból megfogod a wand.datot (AppDataban megtalálod), átmásolod valahova a telefonra, elindítod a mobilet, opera:config, keresőbe wand és a Wand Storage Filenál betallózod amit átmásoltál. Mentés, újraindítod az operát és ott vannak a jelszavaid.
Vagy az egész procedúra helyett simán bemásolod a wand.dat-ot a /data/data/com.opera.browser/opera/secure mappába és felülírod az ottani wand.datot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest