Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Elég sok manuálobi fan van akik egy ilyen vázzal kiélhetik magukat, főleg a nagy kijelző és a 10X-es belenagyítás dob sokat egy DSLR-hez képest rajta, nomeg a kis méret se elvetendő.
A GF1 aprójában linkeltem egy adapterezett 50mm f2-es manuálobival lőtt képet, aki ilyen témákat fotóz annak biztos bejönne, csak valszeg sokan nem is ismerik ezeket a kicsi vázakat és a bennük rejlő lehetőségeket. -
Degeczi
nagyúr
-
FEDman
addikt
Ezek az EVIL rendszerek szinte bármilyen elrendezést megengednek, a lehetőségek szinte végtelenek. Ehhez képest a Pana eddig rettentő fantáziátlanul állt hozzá a formához.
Egy távmérős külső nekem is sokkal jobban bejönne, de ugyanakkor ha gép jó akkor egy unalmas forma még nem fog vissza tartani.
-
FEDman
addikt
-
|AP|
veterán
Az én meglátásom szerint meg hiába csökkentik a vázméretet, ha az obik kicsinyítését nem sikerül megoldani. Lásd: sony nex3, mini váz bazi nagy bumfordi obival... Tudom, lehet palacsintákat cserélgetni, de egyrészt még nincs is nagy választék másrészt meg sokszor kényelmesebb egy alap zoom, mint cserélgetni.
-
Hardzsi
tag
"AVCHD felbontásban" -> szerintem inkább formátumban.
Amúgy jó kis masina, de én még mindig egy zsebméretűt várok, amit FullHD videokameraként is megállja a helyét, de tükörreflexesekkel összemérhető fotókat produkál - a Sony NEX-5 pl. jó kezdet
-
Benőke
őstag
Mikor tesznek a fényképezőkbe normális kapacitású akukat? A 7Wh környéki kapacitás az vicc kategória....

-
Ijk
nagyúr
Hova csökkentettek még a méreten, már a G1-2-t is alig lehetett megfogni.
1/160-as vakuszinkron, ennyit tud, vagy van külön gyors-szinkron mód? -
SpongyaBob
veterán
Ez egy elég baba kis gép lett..

-
Mercutio_
félisten
Hm, ha a GF1-em elmenne...

-
doktor úr
aktív tag
Lesz GH3 is? És azt majd lehet is kapni? Eluntam a várakozást a megrendelt GH2-re...
-
EkSYS
senior tag
jópofa kis gép...remélhetőleg jó áron is lesz majd

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest