- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrG1210
aktív tag
úgylátom ide máár nem ÍÍr senki , nem tudja valaki mikortóól lehet ezt itt nálunk kapni , és hogy mennyiéért?? - mert én asszem ilyen vga-t akarok venni..
-
kariad
senior tag
Megér ez ennyi + pénzt?!
-
bozont
veterán
Volt már ilyened, vagy csak hasból vonod le a következtetést? Ha 4870-ről van szó, a gyári hűtés nagyon jól lehűti csak elég nagy hangerő mellett. Viszont a látszat ellenére ez az iceq teljesen más kialakítású és igaz nekem 4850esből van ilyenem, de ezen hangja nincs a hűtőnek nagy terhelés mellett sem.
Viszont nekem az asus hűtője azért nem tetszik mert eleve két "zajkeltő" is van rajta és nem a házból kifelé vezeti a meleg levegőt. -
priti
addikt
Ez refihűtő, ezek a mókuskerekes szarok meg a nép módszeres átqrását jelentik, hogy el lehessen adni még egy hűtőt külön.
A gyári hűtések a kártyához mérten sok esetben teljesen alkalmatlanok, fogyasztóvédelmi szempontból nem is kicsit aggályos a dolog, szóval valaki jól a tökükre léphetne már tényleg. Atinál meg főleg.
Ettől ájuljak el?
Ez a "nem olyan szar, mint ha kétszer ilyen szar lenne" tipikus esete. -
DraXoN
addikt
Ha én a hasamra ütök és megnézem a jelenlegi radeonokat azt mondanám, hogy marad a következő generációban a 800SP és ráfekszenek a magok közötti párhuzamosításra
Szerintem ez esélyesebb
De Abu biztos tud (vagy hamarosan tudni fog) valamit, de úgy se mond semmit... ehh.. ezek szakmai titkok
...
Össze kéne ismerkedni Abuval személyesen és egy jót sörözni, hátha megtörik -
Dohren
tag
nekem 4850 1gb van HIS IceQ4-es hutessel. semmi hangja nincs, se 2D-ben se 3D-ben.
2D-ben eleve leveszi a frekiket, 3D-ben terhelve sem megy 65 fok fole es akkor porog 1100 a vantije. a hdd-k hangosabban olvasnak, pedig azok sem hangosakhu, jol megaszontam
-
Nagynozi
aktív tag
Én egy ilyennel álmodtam az este!
Hehe most is este van szóval.....Mondta anyám, hogy nem jó dolog drogozni
-
Robixxx
csendes tag
Nagyon jó egy kis kari
-
bozont
veterán
válasz
Blood Mage #52 üzenetére
Hát ha nem, az csúnya véget jelentene az ati-nak (vagy már inkább amd). Inkább az lenne a legjobb, ha a következő generációs (talán 380GTX ?) nv csúcskártya szintjét hozná. De ez majd úgy is kiderül.
-
Blood Mage
senior tag
Nagyon csúcs eza vga. Bírnék egyet a gépemben... Bár szemény szerint én az 5870-től várom a megválltást. Remélem erősebb lesz mint egy 55nm 280GTX, vagy ugyaz olyan erős. ~85kért. (bár ez lehet hogy csak álom)
-
Zso2
őstag
Hát mitmongyak nem gyengén elszált az ATI az árakkal mióta nyeregben érzi magát...
Undorító milyen hülyének nézik az embereket mindkét oldalon, előtte még arról beszélt mindenki mennyivel olcsóbb , de sztem tovatünt az ár/érték arány előnye ATInak már így... Ezért fog megint fordulni a kocka sztem... lesz meglepetés. -
jól látom, hogy az ipon-on ez a kártya, mármint az 512mb-os 78ezer ft?
ilyent akartam, mert tele van a gépem UV fénnyel, na mondom akkor ez még jobban megdobja, de ennyit sajnso nem tudok rá szánni -
Pepe78
őstag
Hát ez codálatossszzz...
Egyre inkább tetszenek ezek a hűtések.
Ha jól tom ARCTIC COOLING gyárja őket.
Ez lenne az alap hűtés rajtam múlna.
A sok porszívós visítós ref cooler meg mehet a ....... -
DoubleD
aktív tag
Zsír, zsír (én ICQ-II-vel nyomom).
-
DeckardCain
senior tag
Kíváncsi leszek mikor lesznek kaphatóak
A 4830as IceQ-ról is volt egy cikk kb 3 hete.
De még külföldi webshopon se láttam -
Ste
addikt
árában nem is vészes
alapból nem egy 8+6-os tápcsati van a 4870-en?
mert ezen ugye 6+6 van -
Cyberpunk
félisten
Jó kis kártya nekem ATI-nál a HIS a kedvenc gyártom
Volt egy HIS 1950Pro IceQ-m és nagyon fasza kártya volt és szép is
-
PH-User
addikt
Nekem is tetszik.
-
bozont
veterán
Na ezt is jókor dobják ám piacra.
Majd meglátjuk nálunk hogy alakulnak az árak, lehet cserélek egy 1gigásra.
-
Solten
őstag
-
M@trixfan
addikt
Na mindegy, egy hónapja vettem 4870-et. Pont ICEQ hűtős 1 gigás 4870-re fájt a fogam, de azt mondták nem lesz. Na mindegy, van ilyen.
Csakhát ugye nem merem lecserélni a ref hűtőt mert a VRM hűtés egyik alternatív megoldásnál sem túl biztató. Az ICEQ pedig megoldotta volna a problémát.
-
Bukta7
tag
szerintetek most HIS 4870 iceq4+ turbo 512mb, vagy Sapphire 4850x2 1gb?
január elején venném, gondolom 1 árban lesznek, most a 4850x2 81ropi..
télleg, mikor lesz már 4850x2 (magyar) teszt? -
RexpecT
addikt
Durván néz ki,bár inkább az ára kellene mint maga a karártya.
Off: -
Daveedka
tag
elég jól néz ki, főleg uv alatt
-
mindfreak
őstag
Én is erre vártam, de nem bírtam ki. Most már mindegy, majd az 5800-as sorozatból...
-
Sanyix
őstag
válasz
bolondember #2 üzenetére
...de van rajta.
-
FeRRaR1
őstag
Király VGA lehet, az Asus matrix is tuti jó, de én nem veszek még 1 512 Es VGA t már sztem, Pl.: GTA 4
Majd a Hd 5870 His IceQ+4 est 1Gb Gddr5 6 Ghz -t
És ez halkabb mint az Ice Q és IceQ 3 as VGA k
-
luw2win
őstag
512mb 63ezerbe kerül én erőssen elgondolkoznénk rajta h a desing miatt kiadjak-e érte +13k-t
És inkább megveszem refhűtővel egy 1gb-osat és húzok raja egy kicsit, engem nagyon nem érdekek h neonra mint csinál töllem zenélhet is meg stb.
Az tény h HIS, de ... -
sNORh
addikt
durca..
-
cucka
addikt
Nekem egy ilyen kártyám van, ezt ICEQ3-as hűtéssel szerelték. Nem mondom, valóban szép és hűvös, de azért lehetne valamivel halkabb is, el sem merem képzelni, milyen fostalicska lehet a referencia hűtés..
A vicc, hogy amikor megvettem, nem is tudtam, hogy ez ilyen király kártya a 3850-esek között, azért tetszett meg, mert 2 ezer forinttal került többe, mint a ref. hűtéses kártyák. Persze nem sokáig lehetett kapni ennyiért -
Simi2000
tag
Szép lett. Bejövős darab....
-
lsc
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
széép kártya nagyon...
és 512/1024mb gddr5-tel van szerelve... (nem úgy, mint a tegnapelőtti 9600"gt" 2giga ddr2vel 128bites interfészen :S) el tudnék én is egy ilyet viselni a gépemben... még egy tápcserét is szívesen bevállalnék a kedvéért
-
Lewzke
őstag
Gyönyörű , halk , és hűvös
-
cizoe
őstag
Szép-szép, de nem vagyok kibékülve az Anusszal.
Bár lehet, én vagyok idióta és a régi szörnyű lapjaik meg biosaik miatt utálom őket.
off: Mióta van fejrázós
smiley?
Lewzke: Azért "annyira" nem halk ám... Legalábbis a IceQ3-asok nem voltak a legcsendesebbek, lehet a 4-es halkabb, de a blower felépítés miatt nem hinném.
mephi666: És mindez effektív 4000 MHz-en...
-
Depression
veterán
Kíváncsi vagyok a hangjára. Nemrég hallottam a gyárit 40 százalékon, addig el sem bírtam képzelni, hogy miért mondják porszívóhangnak.
-
Bandi18
tag
Nekem is HIS karim van IceQ Turbo verzió és nagyon ott van. A hűtője hangtalan és eddig nem sikerült 75% fölé tornásznom a fordulatszámát pedig tegnap is toltam az új POP-al fél napot egyhuzamban, és a GPU csak 63 fokos lett.
-
Morden24
nagyúr
Megvan a kártyám utódja (HIS 3870 IceQ3)...
Csak az árak nem jók még... -
Puma K
nagyúr
Na végre! Nagyon jól néz ki! Ez az igazi hűtés számomra. Na meg a víz de az más tészta.
-
Oliverda
titán
Nekem az ASUS Matrix jobban tetszik. Ha netán valamikor 4870-re váltanék akkor én inkább azt választanám. Feature-ok tekintetében is több.
-
Zin
őstag
Lol tuti ilyet veszek januarba csak lehessen kapni
-
cizoe
őstag
válasz
bolondember #2 üzenetére
Átalakító... Ugyanazt a képet adja.
Amúgy a kártya nagyon szép, hűvös, átlagosan zajos, kifelé fújja a meleget, picit drága, de szerintem nagyon jó választás.
A turbo verzió felesleges kiadás, bőven jó a sima. Ja és tényleg! Nem akar valaki meglepni engem egy ilyennel karácsonyra?
Ja és valami jó cpu is jöhetne akkor, mondjuk egy 940BE PhenomII.
-
Oliverda
titán
Érdekes...pár hónapja még arról volt szó hogy 4870-ből nem lesz IceQ4.
-
PowerBuldog
veterán
Erre vártam! Végre egy normális gyári hűtés. Kíváncsi leszek hogy alakulnak majd a magyar árak.
-
lsc
nagyúr
Na végre, megjelent a következő kártyám .
-
bolondember
MODERÁTOR
de fura - nincs rajta HDMI... (jó, nem létfontosságú, de...
)
-
fdisk
őstag
Ez gyönyörű!
Ha most vennék vga-t ilyet vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest