- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Johnny Cage #43 üzenetére
Nekem is van ilyen pedig nincs fent a 12.6. Most teszem fel. Hátha nekem is hoz valamicskét.
-
Johnny Cage
addikt
tapasztalt valaki fagyást ezzel a driver-el? (amióta feltettem, a gépem random időközönként magától újraindul; nem biztos, hogy a driver okozza, de gyanús.)
-
dergander
addikt
nekem a 12.6 és a 12.7 közt van nagy bibesz!
az elöbbi driverrel tudok mindent maxon tolni,de valamiért a 12.7 szaggat,persze ezt mind úgy h a ccc-be minden felvan tolva maxra.Ment vissza a 12.6
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#93794560 #37 üzenetére
Nem lesz gond. Megbeszéltük korábban, hogy írok ezekről.
(#36) AthlonXP: Mindenkinek van működő Windows 8 drivere. Az lenne baj, ha nem lenne, de a legacy termékek nem kapnak a start előtt publikus win8 drivert. Ha van új hardvered, akkor akár most is tölthetsz le win8 drivert.
-
törölt tag
Kipróbáltam HD4670-es kártyához a 12.6-os Legacy drivert, és tényleg jó. A 10.4 utáni, hagyományos driverekkel mindig az volt a bajom, hogy az ismert OpenGL kiterjesztés hiba jelentkezett néhány játéknál, ami nem volt felkészítve az új OpenGL szabványra, és emiatt hibásan működött, vagy el sem indult, hanem kilépett a desktopra. A mostani 12.6-os Legacy driverrel ez a hiba nem jelentkezik. Kipróbáltam a kérdéses kényes játékokat (Jedi Outcast, Jedi Academy), és ezzel gond nélkül mennek.
Úgyhogy azért jó lenne, ha a jövőben Abu85 a Legacy driverek megjelenéséről is tudósítana, még ha csak annyit ír, hogy megjelent. -
AthlonXP
őstag
Akkor ez felejtős Win 8 alá, ugye?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A drivereknél a hivatalos béta az azt jelenti, hogy a gyártó szerint végleges, és az MS aláírásával válik véglegessé. Mivel a Legacy driverből nem mindegyik megy WHQL tesztre, így marad a béta.
Bármelyik driver, ami felkerül a gyártó weboldalára az nyugodtan letölthető, mert átment némi tesztelésen. A Legacy driverek teljes tesztelésen is átmentek. Azokkal a bétákkal kell vigyázni, amik kiszivárogtak.
-
joysefke
veterán
@10/Abu
ez a driver miért visel béta megjelölést? A béta számomra nem végleges esetlegesen még további javításokra szoruló terméket jelöl..
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #24 üzenetére
-
Löncsi
őstag
válasz
Badman 4ever #24 üzenetére
AGP kártyákhoz nincs hivatalos támogatás AMD oldalról. Szóval sokat kell reménykedni ilyen esetben.
-
Televan74
nagyúr
Gondolom ezek "kiherélt" catalyst driverek lesznek. Az alap driver , új fejlesztések nélkül.
Vagy ezeket külön fejlesztő csapat írja? -
Pixelmaster
tag
HD 4830hoz akkor én is felrakom hátha hoz valamit
-
Badman 4ever
őstag
válasz
#41133696 #22 üzenetére
Ezt értem, de nekem HD 4650 AGP-m van, úgyhogy ezt meg se próbáltam felrakni, mert ez csak PCI-E csatolós kártyákhoz van. Ezek is mindig működtek egy inf bütykölés után a kártyámmal, de felhagytam ezzel, mert mindig kiadták pár napos-hetes csúszással ezeknek a meghajtóknak az AGP Hotfix változatát, annyit meg tudok várni, nagyon új játékokkal úgy se játszok (max. Crysis-szintű játékok vannak a gépen, annál újabb most nincs is fent, meg egyébként is pár hónapja szinte csak (G)ZDoomozok, annak meg nagy teljesítmény úgy se kell), csak egy problémám van, amit reménykedek, hogy hátha egy újabb Catalyst megold, de az se a játékokhoz köthető. (AGP Hotfix Catalystból meg még csak a 12.4 érhető el a letöltési oldalról.)
-
törölt tag
Vistán, még a régi "teljes értékű" driver van fent. Loginolok be, hogy elvégezzem manuálisan a frissítést, jelzi egyből bejelentkezés után, hogy van új 12.6-os driver. Kiváncsiságból letöltettem vele, majd telepítés előtt megnéztem, milyen könyvtárat akar létrehozni a C:\AMD mappában, láttam, hogy WHQL, tehát továbbra sem Legacy-t, így nem telepítettem fel, most megy az uninstall, és manuálisan a Legacy fel.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #20 üzenetére
Azért raktam be, mert elsőnek én is megszívtam, ugyanis az első 12.6-os ami még ugye nem Legacy volt, simán autoupdate-elt 4xxx-es kártyákra is, viszont a driver-hez lényegében nem nyúlt csak a CCC-t frissítette.
Szóval a kisebbik gépen leszedtem a régi nem Legacy drivert és felraktam az újat.
-
Thrawn
félisten
Lehet felteszem, de ha elcseszi a Diablot akkor pipa leszek
Vagy visszateszem a 12.4b-t. -
attila9988
őstag
Én ugyan nem a legacy -t használom, de nálam a 12.6 nem igazán működik jól. 2 program kiugrott d3d -ben, a dxva pedig érdekesen viselkedett, ezért visszatettem az előzőt. Most megint minden tökéletes....
Furcsa, de évek óta soha semmi igazi gondom nem volt ezekkel a driverekkel, most viszont kénytelen voltam törölni. Majd a következő hátha jó lesz....
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #17 üzenetére
-
Badman 4ever
őstag
Nem mintha túl fontos lenne, de remélem a szokás szerinti pár nap vagy hét késéssel, de befut az AGP Hotfix változat is.
-
törölt tag
Érdekes, hogy a Legacy és a normál verzió nem egy időben jelenik meg.
Más:
Nincs WHQL Legacy-nál, de ez annyi kellemetlenséget okoz csak, hogy a Windows 7 feldob egy ablakot, hogy WHQL és akarom e telepíteni, de szerencsére ugye van egy opció "mindig megbízom az Advanced Micro Devices szoftvereiben " oda egy pipa és többet nem kérdezi.
Ez teljesen biztonságos megoldás, mivel csak az AMD által digitálisan aláírt driverekre vonatkozik.
-
Angel1981
veterán
Abu!
A cikkben taglalt grafikus kártyákhoz a támogatás teljes elhagyása kb. mikorra várható szerinted? Puszta kíváncsiságból kérdem. -
-
-
A régi termékek már nem rendelkeznek korszerű képességekkel mármint a HD2000 HD3000 HD4000-es széria?
Miért a tesszelálás nem korszerű? elvégre a HD2900-el jelent meg még 2007ben, azt még mostanság is alig használja valami, értelmes dolograAz más dolog hogy nem tudom miért de mégis csak a DX11-el vált elérhető ez a funkció
-
Cikkben fel lehetne tüntetni valahol, hogy beta driverről van szó...
-
törölt tag
Na végre, ezt én is felrakom a 4670-hez
-
pschio
őstag
Megyek haza, rakom fel én is. Remélem BF3-on is hoz valamicskét.
-
DraXoN
addikt
Reggel ( ~5:30 ) fel is ajánlotta és fel is ment gond nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest