- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #11 üzenetére
"Egy telefon hardverének a kiadás pillanatában kell egy szinten lenni a konkurenciával, nem 1,5 évvel később."
Miért olyan hihetetlen, hogy a Huawei - szemben a trendekkel (minden gyártó szép sunyiban lassítja a telefonját) - egyre gyorsabbá teszi a készülékeit?
Egyébként - komolyra fordítva - én azt tudom elképzelni, hogy bizonyos játékoknál, bizonyos mértékű javulást el tudnak majd érni valamilyen - ezidáig ismeretlen - optimalizációval. Abban én sem hiszek, hogy mindenben, mindenhol tudják hozni ezen számoknak akár csak a felét is.
-
válasz
tibcsi0407 #5 üzenetére
Így van. Ekkora elvárásoknál két eset lehetséges: vagy maga az elvárás nettó baromság, vagy eddig a feldolgozóegységek harmada volt csak kihasználva. Az igazság szvsz erősen tendálni fog az előbbihez...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #5 üzenetére
Az nem lehet a kirin soc-ben eleve "szoftveresen" gyengébbre van véve a Mali gpu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest