Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Így már ki is van húzva a listámról.
-
Snapdragont akarunk!
-
D4ni
őstag
Miért rosszabb a mediatekes?
-
-
Robert07
aktív tag
Igaz, viszont en ugy vagyok vele, hogy inkabb tobb legyen, mint kevesebb, elvegre a redmi note pro szeria melle ennek a redmi pro szerianak sincs tul sok ertelme, de lehet, hogy valakinek pont ez kell, mondjuk a plusz ram miatt. Ami meg a regionalis verziokat erinti, ott nem a Xiaomi az egyetlen, lasd LG G6. Ennek ellenere ez sem egy jo gyakorlat, de legalabb van belole global verzio, es nem csak kinai.
-
slimshady
senior tag
válasz
WhiteWalker #2 üzenetére
Csak a SnapDragon.
-
Swinegod
őstag
Aki frankón egy X25-nél gyengébb procival akarja lecserélni az X25-öt azt frankón bele kéne fojtani egy WC-be
X30-at kérek bele aztán a Redmi Pro 3-ba egy X40-et és gondolkodás nélkül cserélek. Feltéve persze ha ennyire kurvajól fognak kinézni, mint az eredeti -
aelod
veterán
A gyártó tavaly kísérletet ett aközépkategória
Most mit rinyáltok? Ha MTK-val is jön egy jó árazással nem lesz ez rossz.
-
-
Terentius
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy nagy a kapkodás Xiaomiéknál. Csak nem napnyugta van napkeleten?
-
nonsen5e
veterán
Erősebb, nem erősebb, ha erősebb lenne sem vennék snapi helyett mediateket. Mezei usernek talán elmegy.
-
Matada2.3
veterán
X25 660 helyett? Eléggé értelmetlen húzás lenne.
-
koppasz1986
aktív tag
Hetek óta mindenütt azt olvassa az ember, hogy snap660-al jön, azt a végére ezt a sz@rt rakják bele... hát akkor nem lesz váltás most sem Rn3pro-ról..
-
DrKapocs
őstag
Ezek a mindennapi pletykák kellenek, mint egy falat kenyér.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
H.Istvan25 #9 üzenetére
Akkor nem Xiaomi lesz a következő telód.
-
H.Istvan25
senior tag
Remélem igaz. Lehet Xiaomi lesz a következő telóm, ha mediatekes és van B20
-
Siamiáu
tag
Én ezt nem értem így mi értelme van?? Az a snapis jó lett volna vagy legyen meditek de akkor helio x30 , na az tetszene. Persze ezek csak pletykák....
-
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
Pedig így igaz. Imàdom a R3P-t, mert remek telefon, de elszaladt velük a ló a sok készülékkel.
-
-Faceless-
őstag
És íme egy újabb ok, amiért egyre kevésbé szimpatikus a xiaomi...
-
Redlight2
tag
Ez gàz, direkt a snapi miatt vàrtam 😶
-
WhiteWalker
nagyúr
"Mégis MediaTek alapokra.."
Eddig olvastam...
-
Hát, akkor nagy értelme nem lesz váltani.
Kis profiltisztítás nem ártana a Xiaominak, egységes modellpaletta, nem pedig kínai-indiai-global készülékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest