- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
milkabrams #33 üzenetére
Érdekes amúgy... ilyen kategóriában nem láttam, hogy ezen kívül bármikor ilyet csináltak volna... Kár érte. De ennyi idő után tényleg felesleges várni bármit is. Legalább annyi pozitívuma van, hogy nagyon jól volt optimalizálva a 4.4 az azzal kijött Samsungokon (legalábbis úgy tapasztaltam). Persze ez már sovány vigasz, a mai appok biztos nem kedveznek neki, de ez Lollipoppal is ugyanígy lenne sajnos.
-
doooo
veterán
válasz
milkabrams #29 üzenetére
Nem is fog kapni.
-
válasz
milkabrams #29 üzenetére
biztonsági patch mikor volt az utolsó? 4 és fél éves tabletről beszélünk amúgy, nem tudom a korabeli ipadek támogatásával mi a helyzet...
-
icemad
nagyúr
S6 már biztosan nem kapja meg az oreót és már a havi biztonsági csomagot sem. Ez van. Xda-n talán van pár project, de azok vagy működnek vagy nem. A Samsung s széria kicsit mostohagyerek custom romok szempontjából.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
balazs0102 #23 üzenetére
Nem kapja meg. Arra véget ért a támogatás.
-
balazs0102
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18 üzenetére
S6 is megkapja az Oreo-t úgy tudom...
-
doooo
veterán
válasz
"A Xiaomi ma dobta ki a 2 éves telefonjára az új rendszerét. Vagyis még legalább 1, másfél évig van rá hivatalos support."
A második mondatod hogyan következik az elsőből?
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Mit értesz update alatt? Biztonsági frissítést még bőőőőőőven fog kapni. Verziófrissítést valószínűleg nem. Ami meg szerintem abszolút nem érvágás.
-
válasz
Hogy mikor kapta meg az utolsó frissítését, az 3-4év múlva derül ki
Egyébként lineageOS tuti lesz rá, amíg a hardver szét nem hullik.
Ha a xiaomi is elérte ezt a szintet, annak csak örülni tudok, legalább itt is van konkurrencia. A tavalyi Mi Pad 3-at viszont csesznek frissíteni.
-
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Ezt én se értettem soha. Van telefon és van tablet. Ha valakinek az a mániája, akkor tablettel is lehet telefonálni, iPad-tól kezdve az utolsó gagyitab-ig minden kategóriában van modemes változat.
A 7" körüli kategóriát abszolút nem értem: zsebbe már nem fér el (az 5.5"-os s7e-m is alig-alig), táskában meg ugyanúgy van helye, mint egy 10"-os tabletnek. Utóbbi viszont már tényleg élvezhető méret hunyorgásmentes olvasásra, mobil mozizásra, stb.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Mert ez a legfontosabb szerinted, hogy minél nagyobb legyen a telefon?
Nőjön a végtelenségig? 3 év múlva TV méretű telefonokkal fogunk mászkálni? Talicskát is adnak majd hozzá?
Kicsit komolyabban: én nagyon örülök, hogy nem nő (sokat) a note egy jó ideje. Szerintem nem előny egy ennél nagyobb méret. Egy ideális méretet kéne megtalálni, és abba belepakolni minél több mindent minél jobban. Persze ez egyénenként eltérő, de annak semmi értelme, hogy folyamatosan nőjön, vagy "ez legyen a legnagyobb a piacon".
-
törölt tag
Elég hülye színe van, de egyedi.
-
Mr.Silkó
veterán
Elég csicsás lenne ebben a színben a toll.
-
A 2éves s7 edge-emre pár hónapja jött meg az Oreo, a low-end tabletnek számító szintén 2éves Tab A-mra is jön hamarosan a 8.0 (.1?).
-
-
antim
tag
Valamikor a Samsung Note volt a legnagyobb teló a piacon. Idén a Honor Note és a Mi Max is beelőzi. Hiába bűvészkednek a tollal, a célpiacuk egy jórészét várhatóan elvesztik. Persze a plusz funkciók akár kompenzálhatnak új vásárlókkal... Meglásslyuk!
-
-
Anulu79
addikt
Nekem még nem sikerült rájönni, hogy ez a bluetooth-os S-pen miért jó, mi az előnye? Bár leeht, hogy csak azért mert rég használtam Note-ot. Amúgy várom már a készüléket a hülyén elhelyezett ujjlenyomat olvasó ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest