2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Megint felbukkant a sárga stylus

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashLeaks

Gyanús, hogy az idei Samsung Galaxy Note széria szinte extrém színvariációkban várható. Mint a kék készülék sárga S Pennel.

A SlashLeaks hiteles anyagként tette közzé a Galaxy Note9 új, de viszonylag vacak minőségben megörökített előzetesét. Ezen ismét az általában jól értesült Ice Universe által megosztott sárga stylus a hangsúlyos, amihez egy kék készülék tartozik. Hacsak nem a kampány kedvéért emelik ki az elvileg új, minden eddiginél gazdagabb funkcionalitással várt kiegészítőt.


[+]

Nem kizárt, hogy az S Pen Bluetooth chipet kap, így kissé távolabbról is kezelhetjük majd a készüléket. A harsány színű stylus teteje viszont megegyezik a készülék színével, így a telefonba rejtve nem lesz feltűnő a Type-C USB csatlakozó, a beszédmikrofon és a jack port mellett. A multimédiás hangszóró is alulra zsúfolódik és látszólag monó, noha a Galaxy S9 és S9+ már sztereóban szólal meg a beszédhangszóró segítségével, így a Note9 esetében is ilyen megoldásra számítunk. És ezek szerint mostantól markánsan eltérő színű S Penre.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.