Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
válasz
SkyLine3000 #25 üzenetére
Volt Vivo Nex S-em és a motorizált kamerával semmi bajom nem volt ( abban a 3 esetven amikor használtam, mert egyébként csak mint érdekességet mutogattam azoknak akik keresték a fénylesőt). Ez a kávamentesítés már egy kicsit túlzásbavitt dolog és átestek a ló túlsó oldalára. A Samu S8 -S9 kávamérete szerintem pont ideális volt. Most már nem tudod rendesen megfogni a telefont és az esztétika illetve trendek oltárán megint a funkcionalitás lett feláldozva.
-
Stabi83
senior tag
válasz
<Adamsky> #21 üzenetére
Én sem azt írtam hogy lehetetlen csak hogy nehezebb ( szóval drágább, amiből az következik hogy szarnak rá).
Amúgy a tokok sajnos lassan alaptartozékai a telefonoknak. Egyszerűen utálom ezeket az üveg szendvicseket. Túl azon hogy csúsznak, karcolódnak, törnek még ocsmányul is néznek ki pár perc használat után. Ha meg tok van a készüléken akkor meg már mindegy hogy van e egy kis dudor vagy nincsen ( persze az már nagy gáz ha a tokból is kilóg). -
Stabi83
senior tag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
A kameradudor az optika mérete miatt szükséges. Ha nincs dudor akkor nagyon nehéz megfelelő optikát beépíteni és emiatt csökken a képminőség amire viszont hárklisak a felhasználók. Egy ilyen kiforduló megoldásnál még kevesebb a hely egy normális fénylesőnek szóval rengeteg mérnöki munka lenne vele és nem is hiszem hogy lenne értelme vesződni vele. A mechanika és vezérlés + a lehetséges hibafaktor miatt jobban megérné odabiggyeszteni egy shelfi kamerát anyagilag ésnszerkezetileg is, hisz hely bőven van neki ( a Find X megoldásához hasonlóan )
-
-
Stabi83
senior tag
Szerintem sem valószínű ez a megoldás. Legalábbis ami a kiforgatható kamerát illeti. A kiemelkedő rész viszont ahogy láthattuk már máshol működő és logikus húzás lenne. Az viszont nem jó irány hogy egy játékra is szánt telefont ennyire kávamentesítenek. Oldaltfektetve a nagyobb alsó és felső káva kényelmesebb és stabilabb fogást biztosítana + nem lenne szükség az ilyen trükkökre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest