- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
Egyébként én úgy látom a helyzetet, a kérdés az, hogy hogyan tudunk három funkciót maximum két eszközbe zsúfolni: smartphone, táblagép, laptop.
A telefon =telefon, térkép, email, nagyon hosszú üzemidő
táblagép=tartalomfogyasztás
netbook=tartalomgyártás
laptop=Workstation, játékHa az első kettőt teszed egy készülékbe akkor tepsifonod lesz, ha a második kettőt akkor hibrided, ha a telefont és a laptopot karod egybegyúrni akkor az ubuntus csoda való neked.
Mindegyik közös hátránya a súly, de minden kombigép egyéb kompromisszummal is jár, amelyek közül talán a tepsifónok energiaéhsége a legkevésbé kézenfekvő.
Nem akarok olyan közhelyekkel dobálódzni, hogy mindenki a saját igényeihez igazítsa az eszközparkját de lényegében erről van szó. Akkor járunk a legnagyobb sikerrel, ha a szükséges funkciókhoz igazítjuk a gépeket. Pl ha játszani vagy dolgozni szeretnénk rajta akkor teljesen értelmetlen halálba lefojtott processzorokal foglalkozni.
ddekany szerintem a screenshot ugyanazt mutatja majd. Ennek az az értelme(gondolom), hogy a gpu-val számolva egyrészt kevesebb energiából jön ki(= élettartam, melegedés)másrészt nem a processzort terheli, ami ezeknél a gépeknél azért még szűk keresztmetszet. </HSA promo off>
-
Centre
tag
Az 600 dollár elég esélytelennek néz ki az Asus T100 400 dollárával szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged