- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Köszönöm!
Jó nekem a 15,6, és nem kell hogy gamer legyen. És tényleg 200 körül van nálam a lélektani határ, ahogy az utánad jövő kolléga írta. Viszont örülök hogy említetted a mobile Ryzeneket, az AMD eléggé kikerült a látókörömből laptop fronton. De ha kijönnek a Ryzenes notebookok, azokra is odafigyelek majd. -
mekker
őstag
HP 430 G2. Szervizes is volt bent az üzletben (tehát láttak már notebookot), meg egyébként azért akartak lebeszélni, mert hogy i3+SSD-vel jobban járnék ennyi pénzből (de makacs voltam pár ok miatt). Hidd el, hozzáértő eladó nem átb**ni akar, hanem a legtöbbet adni a pénzedből. Az Euronicses díszmadarakat most hagyjuk, ők azért ajánlják azt amit, mert kvázi betanított munkások - többsége alig ért jobban a vevőnél a konzumer-elektronikához. Sajna ezekből is van sok.
-
Juhaszatti
addikt
Legfőképp csak szórakozásra. Böngészés, filmek, néhány kevésbé erőforrásigényes játék (Fifák, majdani Age of 4, stb), blogírásra, ilyesmi. A HQ-s prociban csak azért gondolkodom mert párom grafikus, ha úgy van jó lenne ha egyszerűbb dolgokat el lehetne végezni rajta PS-ben, na meg szeretném ha időtálló lenne, nem akarom 2 éven belül cserélni.
Lehet erre sok lenne egy HQ-s procival szerelt noti nem tudom, annyira nem vagyok otthon a laptoppiacon, ezért is kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged