- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz
Juhaszatti #62 üzenetére
Ha nem sürgős, szerintem mindenképpen várj egy kicsit. Őszre ígérik az AMD mobil CPU-it, és akkorra kicsit le fog tisztulni a piac. Hogy egy VEGA IGP-s APU pl. mennyibe fog kerülni, még nem lehet tudni, sem azt, hogy egy 15,6-os kijelzővel szerelt erősebb gép mennyibe fog kerülni. Ha a mobilitás a legfontosabb, de szükség van teljesítményre is, akkor az az APU szerintem verhetetlen lesz a saját kategóriájában a piacon, mivel ilyen erős IGP-t senki nem tud felmutatni a piacon. Ha külső GPU-s megoldásra van szükség, akkor RX 560-as GPU-val valószínűleg lesznek notebook-ok, de azt, amit az tud, majdnem tudja a VEGA IGP-s változat is. Már csak a felbontás s kérdés.
-
stratova
veterán
válasz
Juhaszatti #62 üzenetére
Elvileg újra előfordulnak majd a felső/üzleti kategóriában is. eddig ugye a jelenlétük a HP Elitebook 7x5 szériákra korlátozódott. De 1-2 hónapja felröppent a hír, hogy a Lenovo Thinkpad A széria alatt kínál majd AMD-s üzleti gépeket, amelyek háza megegyezhet a jelenlegi T/X sorozatéval. Dellről még nem olvastam, de gondolom, ha tényleg versenyképes a termék ők is kínálnak majd vele gépet. Alsóbb kategóriákból azért itt sem maradt ki az AMD csak erősen alulreprezentált volt.
-
wsanyi
aktív tag
válasz
Juhaszatti #58 üzenetére
Akkor várd meg az ASUS Notebook-ját, ami 17 collos kijelzővel jön, és 1700-as ryzennel, ami 8 mag, 16 szálas, ha párod dolgozna is rajta. Azt csak az ACER predator 21 colosa veri meg, de az inkább cipelhető asztali gép, mint notebook, főleg, hogy 3,3 m Ft az ára. Bár a keret is kérdés. Viszont intel+nvidia kombónál olcsóbb lesz, mivel nem GSYNC-es, hanem FREESYNC-es a kijelző. Árat még nem tudni róla, de lesz R5 1600-assal (6/12-es AMD) is elérhető. Azt szerintem nem kell lecserélni 2 múlva, bármelyiket is választod. DELL és més gyártótól nem hírlik semmi. Ez Gamer notebbok, ha valmai kisebbre vágysz, lesz ZEN+VEGA IGP-s APU. Az nagyon kis vékony jószág lesz, sub 18 mm, és ereje is lesz ahhoz a HD READY kijelzőhöz bőven. Intelből most nem igazán tudnék jószívvel bármit is ajánlani. Ha nem sürgős, akkor annyit tudok, hogy ezeket őszre igérték.
Üdv,
-
wsanyi
aktív tag
válasz
Juhaszatti #50 üzenetére
Mire szeretnéd használni a notit?
-
kenwood
veterán
válasz
Juhaszatti #50 üzenetére
q helyett u olyan mintha ifa helyett trabantot vennel. teljesen mas a felhasznalasi teruletuk.
-
mekker
őstag
válasz
Juhaszatti #50 üzenetére
Nem mennek rosszul, de azért én várnék. Mostani Q-s procik talán már nem fogják leolvasztani a gépet, de olcsó gépek között kevés olyan hűtés van, amivel nem throttlingol és hangoskodik. 300eFt alatt szerintem maradj az U-s vonalon, mert azt azért egy gyenge hűtés is elviszi. Nézd meg, itt is panaszkodnak, hogy az erős U-s i7-ek is képesek visszathrottlingolni 2,5-3GHz alá, akkor képzelj el egy dupla fogyasztási 4 magvast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest