- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Mindenkinek más az igénye. Az i3 nekem kevéske (Starcraft 2-t szoktam tolni, az kéri a procit), rendesen 2.5GHz felett kifutó i5-7 kell neki egy kicsi dVGA-val (GT 740m elég). Netezni, officelolni i3/Broadwell pentium (bár utóbbiakat sajna nem szerelik használható laposba), ami ezalatt van (bay trail, core M) csak szükségmegoldás.
Amúgy egy kezemen meg tudom számolni, ami a környezetemben ki tudna használni egy 47W-os mobil 4magost, de ennek ellenére igenis ilyenek is vannak a piacon és nem csak a széthullós, összetörősgaris lenovótól, hanem egyéb gyártóktól is.
#30: Vékony laposba 4magos i7=vásárlóhülyítés a köbön. Mihelyst komolyabb feladatot adsz annak a 4magosnak, azonnal el kezd hőt termelni, ami normális hűtőrendszer híján gyönyörűen throttlingoltatja a procit, és ott állsz egy csilivili 4magossal, ami 800MHz-en jár, gyengébben teljesítve mint az én 3GHz-et stabilan hozó 2magos U-s procim...
#32, "Közlekedni is robogóval lehet jól, szántani meg kevésbé." - Kb ez a helyzet. Robogóból, autóból, traktorból és kombájnból is elérhetők különböző modellek, ki kell választani a megfelelőt. Ja, pénztárca kérdése, egy új/jó állapotú traktor bizony lényegesen többe fog fájni a robogónál de határozottan jobban hasít a szántóföldön. Másik aspektus, h traktorral+ekével nem valószínű, hogy a belvárosban lévő melóhelyre akarsz ingázni
-
satz18
őstag
Miért is ne lenne választék. Van vékony 4 magos i7-es gép és van vastag. Lenovo y50
Asus g751JYAkinek a hordozhatóság a fontos előbbit veszi, akinek a csendes, hűvös működés az az utóbbit. A kettő között van 1.5 kg difi, szóval ne mond, hogy nincs választásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Direct One (műholdas és online TV)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest