- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz
t72killer #36 üzenetére
Én a lenovo y50-et egy hozzászólásra reagálva írtam, nem azt mondtam, hogy tetszik nekem bármennyire is az ez a hülye vékonyítási irány, és egyébként sem kedvelem azt a lapost több okból sem. Viszont amit te írtál az egészen egyszerűen nem igaz. "Mihelyst komolyabb feladatot adsz annak a 4magosnak, azonnal el kezd hőt termelni, ami normális hűtőrendszer híján gyönyörűen throttlingoltatja a procit, és ott állsz egy csilivili 4magossal, ami 800MHz-en jár"
Ez egy gamer lapos, és annál a komolyabb feladat az a játék, és az feketén-fehéren kiderült a tesztből, hogy úgy nincs throttling. A furmark+prime együttes használata nem komoly feladat, hanem ökörség. Az utóbbi időben le is szokott erről a notebookcheck.
(I)(I)"Amúgy egy kezemen meg tudom számolni, ami a környezetemben ki tudna használni egy 47W-os mobil 4magost, de ennek ellenére igenis ilyenek is vannak a piacon és nem csak a széthullós, összetörősgaris lenovótól, hanem egyéb gyártóktól is."(/I)(/I)
Én pl kihasználom. Egy csomó játéknak jót tesz a 4 mag. A gépem pedig 3 év alatt sem hullt szét, 32°C-os szobában sem throttlingol, és amikor HDD csere miatt visszakaptam a gariból, akkor még csak szét se volt törve. -
satz18
őstag
Miért is ne lenne választék. Van vékony 4 magos i7-es gép és van vastag. Lenovo y50
Asus g751JYAkinek a hordozhatóság a fontos előbbit veszi, akinek a csendes, hűvös működés az az utóbbit. A kettő között van 1.5 kg difi, szóval ne mond, hogy nincs választásod.
-
satz18
őstag
Nekem 2 dolog tetszik, 1:a 15 W-osak is kapnak eDRAM-ot a hd 540 esetén. 2: végre van 4 magos i5. A többi az csak a szokásos minimális órajel emelgetés... Ami kifejezetten bosszantó, hogy még mindig nincs a 15W-osakból 4 magos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged