- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
t72killer #50 üzenetére
Idézem magam: "Felsorolom milyen variánsok állhatnának rendelkezésre a játékos vágyak alapján"
Nem azt írtam ami létezik, hanem az összes lehetséges variánst próbáltam felsorolni... azért mert az egész téma kívánságműsorként indult, hogy miért nincs 4 magos és/vagy jó igp-s és/vagy egyéb csúcsszuper képességű noti.
Ezt próbáltam kifejteni, hogy ha lenne az is sz*r lenne a célra. Ezt te, én és a gyártók is tudják, ezért nincs 15W-os 4 magos.
@bmakszim
Én is sok mindent elfogadnék ingyen, de ha ki kell csengetni az árát akkor előbb vennék féláron egy jobb gamer desktop gépet mint egy hasonlóan hordozhatatlan, de legalább lassabb, hangosabb és drágább notit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tomato firmware
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő