- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
Bornie127 #20 üzenetére
Az üzemidő szerintem már a sima 6-nál is teljesen korrekt... mentem vele 70+ km-t úgy, hogy végig az órával navigáltam. Előző este feltöltöttem, de a nap végén még a közelében sem járt, hogy lemerüljön. Több napos laza túrák is simán mennek, a második nap este általában azért feltöltöttem. Mindennapos használat során meg simán megvan az átlag heti egy töltés, anélkül, hogy aggódnom kéne, hogy már nagyon merül. Ha sokat futok, akkor töltöm gyakrabban.
-
VivienR
tag
válasz
Bornie127 #17 üzenetére
Hát... Nyilván van fejlődés, gyorsabb a térkép és nagyobb fogyasztás mellett pontosabb a GPS, cserébe közel 2* az ár. Nyilván ha szinte méterre pontosan akarod követni az óra térképen hogy merre jársz, könnyebben mozgatni a térképet, akkor megérheti, de ha eleg annyi hogy néha ránézel a térképre, és eleg mondjuk a forduló pontok, elágazások jelzése is nem folyamatosan a térképet nézed, akkor szerintem a 6X is megfelelő, főleg hogy jó árban tudsz hozzajutni.
Magam részéről meg vagyok elégedve a 6 Proval, biztos hogy nem cserélem a 7-es szériára. Már két éves és a HRM szenzornal sem látok kopást, de lehet csak kevesebb a bőröm homok és szikla tartalma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest