Hirdetés
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MIUI / HyperOS topik
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem úgy rémlik 12 éve volt 260 az euró, amikor a pukkadt patkány felült a trónra, ma meg 408ft.
A válaszod hetek múlva fogom csak látni, mert még a fórum elejét olvasom, de akkor már 500 lesz a dollár és az euró. Természetesem az apple a szakadék szélén lévő ország állapot miatti árfolyam kockázatot is beleszámolta az árakba, és ez teljesen logikus lépés a részükről. A többi gyártó is ezt fogja csinálni.
-
NyMRooD
őstag
Fentebb már leírtam, talán pont neked, hogy az apple-nek és a legtöbb cégnek is magyarországon megvan a saját árfolyama, hogy ne kelljen követni napi szinten a változást, ez az árfolyam nagyobb mint az aktuális én olyan ~422 Ft = 1 eur-ra tippelem (de halottam olyan cégről aki év eleje óta 430 Ft-al számol). Ha ezzel az árfolyammal számolod át a 799 dolláros (NETTÓ) árat az ~337 000 Ft ha erre rászámolsz 5% vámot ~354 000 Ft-ot kapsz és erre még rámegy a bajnok 27% áfa ~ 449 000 Ft (és még az artisjust-os díjat nem is számoltam), ez nagyjábból ott is van. Politizálásba nem mennék bele jobban.
-
NyMRooD
őstag
Előző banda amikor végzet 799 usd + magyar áfa 196 ezret jelentett (nyílván náluk is gyengült volna sokat lehet többet is, de attól még igaz), most meg 401 ezret, gyengült az euró is, de a forint még ahhoz képest is rengeteget gyengült (más valuta cseh/lengyel/román) meg nem gyengült az euróhoz viszonyítva. Szvsz sokkal jobb helyzetben lennénk ha lenne eurónk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest