Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
válasz
HardSanyeee
üzenetére
De lehetséges,hogy nem tudod rátelepíteni az előző hitelesített verzióra.Én is így jártam,mert nem a megfelelő minit szedtem le.De felhomályosítottak

[link] -
HardSanyeee
őstag
letöltöttem de akadt egy "kis" problémám vele... leszedtem gépre, átküldtem BT-n telóra, eddig minden ok, fel akarnám telepíteni és miután kiválasztanám h külső vagy belső memóriába telepítse akkor kapok egy olyan hibaüzenetet hogy "Jogosultság ellenőrzése sikertelen."
előző verziót nem uninstaláltam előtte, bár ez elvileg nem lehet probléma, eddig is így csináltam. a telefon pedig W960i (ha számít)
valakinek valami ötlete?
-
opera11
tag
Itt a nyári Opera Mini GYIK fordítása, itt pedig az eredeti: [link]
Itt egy részlet: Can Opera Software see my passwords and credit card numbers in clear text? What is the encryption good for then?
The encryption is introduced to protect the communication from any third party between the client (the browser on your handset) and the Opera Mini transcoder server. If you do not trust Opera Software, make sure you do not use our application to enter any kind of sensitive information.
-
Peter13
senior tag
OK, letöltésre szuper, híreket nézni, fórumokat böngészni, stb....de mi van akkor ha be akarsz jelentkezni valahová? Engem valahogy kicsit feszélyez hogy ez is átmegy az Opera központ szerverén...vajon titkosítás hogy működik? Pl mezei SSL műxik? Vagy azt is szétszedik-összerakják valahogy? Bocs ha hülyeséget kérdetek...valaki nálam hozzértőbb tud valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?

-
Dare2Live
félisten
délután hazafele azthizsem upgradelek is rá....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest