Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
Lehet igazuk van, nem próbáltam...
De konzolon gamepaddal én a Dirt Rally-t is szidnám szerintem... Mint ahogy a Gran Turismo is csak borzalmas bénázás gamepaddal szerintem... (aki szerint nem az, az elfogult és bemeséli magának hogy gamepaddal is jó...
...hisz a Richard Burns Rally is kiváló játék, de aki billentyűvel próbálja az 2 perc után lefikázza hogy "ezdeszar" közbe meg...)
De majd meglátjuk ha kijön PC-re, addig vita lezárva
-
D.Va
őstag
Azért nem kéne előre lefikázni... Youtube videók és konzolos gamepados külsőkamerás bénázós casualplayer videók alapján elég nehéz megítélni milyen lesz egy jó kormánnyal pc-n...
De ez a videó elég meggyőzőnek tűnik. Persze biztos nem lesz olyan mint a Dirt Rally, de ebben a videóban a belső kamos nézetben kormánnyal tolva egyáltalán nem tűnik rossznak, főleg azok alapján ahogy a srác elmondja... SŐT! Szerinte sokkal inkább szimulátor mint arcade. Elmondása szerint kormánnyal élőben vezetni teljesen más mint ahogy a replay videókban látszik a vezetés, a fizika.
Én továbbra is várom...(a videó 3 részes, ez az utsó epizód a studió látogatásból)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest