- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végre sikerült kipróbálnom. Dirt Rally után egy igazi okádék ez a játék
-
Beri78
őstag
sok mega letölt, megnéz, töröl - gyors karrier
-
vlevi
nagyúr
Igen, Dakar. Ráadásul összerúgta a port a citrommal, kirakták a WTCC csapatból is, állítólag éppen a Peugeot miatt.
Én legalábbis ezt olvastam ki ebből a cikkbőla-citroen-a-wrc-t-valasztotta-loeb-tavozik
loebot-meglepte-hogy-kiraktak
a-citroen-menedzsment-kuldte-el-loebot
miert-szakitott-loeb-es-a-citroen
matton-es-ribeiro-loeb-tavozasarol -
válasz
sultansmith #33 üzenetére
Hoppá, akkor ez újabb info. Amit utoljára hallottam róla az az volt, hogy a rallyba tér vissza. De akkor a dakart is kipróbálja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sultansmith #31 üzenetére
Idei Monte Carlo Rally-n is részt vett emlékeim szerint.
-
sultansmith
senior tag
-
válasz
sultansmith #31 üzenetére
Állítólag megy vissza rally-ba. Úgy értesültem róla.
-
sultansmith
senior tag
Még jó, hogy Loeb 2 éve a WTCC-ben van, és nem rallyban.
Alig várom, hogy kiadják a Tiger Woods Tank Wars című játékot!
-
XP NINJA
őstag
rég volt már egy normális rally játék...
-
D.Va
őstag
Lehet igazuk van, nem próbáltam...
De konzolon gamepaddal én a Dirt Rally-t is szidnám szerintem... Mint ahogy a Gran Turismo is csak borzalmas bénázás gamepaddal szerintem... (aki szerint nem az, az elfogult és bemeséli magának hogy gamepaddal is jó...
...hisz a Richard Burns Rally is kiváló játék, de aki billentyűvel próbálja az 2 perc után lefikázza hogy "ezdeszar" közbe meg...)
De majd meglátjuk ha kijön PC-re, addig vita lezárva
-
D.Va
őstag
Azért nem kéne előre lefikázni... Youtube videók és konzolos gamepados külsőkamerás bénázós casualplayer videók alapján elég nehéz megítélni milyen lesz egy jó kormánnyal pc-n...
De ez a videó elég meggyőzőnek tűnik. Persze biztos nem lesz olyan mint a Dirt Rally, de ebben a videóban a belső kamos nézetben kormánnyal tolva egyáltalán nem tűnik rossznak, főleg azok alapján ahogy a srác elmondja... SŐT! Szerinte sokkal inkább szimulátor mint arcade. Elmondása szerint kormánnyal élőben vezetni teljesen más mint ahogy a replay videókban látszik a vezetés, a fizika.
Én továbbra is várom...(a videó 3 részes, ez az utsó epizód a studió látogatásból)
-
caprine
senior tag
Mit vártok
, ez egy "Milestone" termék.
-
válasz
afelaldozhat #19 üzenetére
Egy percig se bánd, kritikán aluli a játék. A Dirt Rally ver mindent eddig.
-
lmno
őstag
Nem elég, hogy 30fps, még ronda is. Visszajátszásnál meg szaggat.
10 perc után delete, jöhet a Dirt Rally inkább. -
kpal
nagyúr
Pc-re nem
-
electrodoki
aktív tag
A Dirt Rally magasan veri.. (Mint minden rally játékot mostanában)
-
afelaldozhat
tag
De jó,hogy mi PC-sek minden jóból kimaradunk.
Áh,miért is kaptuk volna meg a demót.... -
-
wolfman
veterán
Eddigi (Colin McRae Rally) Dirt nevű játékoknál nem a fizikával volt a gond, hanem a hangulattal meg a dizájnnal. A 3 már majdnem jó lett, csak az a hülye menü dizájn, meg hogy csak egy kicsit kellett volna csiszolni rajta ami nem történt meg. Most minden dizájnelemtől megszabadultak hogy se ne legyen szép se csúnya, ellenben fizikában emeltek 3 szintet.
-
milapsy
aktív tag
de nem ám! egész kellemes kis játék lett az új DIRT rally, nyilván nem egy RBR nem üti azt a fizikai színvonalat, de kellemes a fizika is, meg a grafika is. Talán majd később jönnek PC-re kicsit felturbózott fizikai modok! nekem jelenleg nagyon bejön! RBR óta semmilyen más rallys játékkal nem voltam hajlandó leülni játszani! az összes azonnali uninstall, ezidáig! engem meggyőztek az új DIRT-el tuti megveszem
-
HaJózsi
aktív tag
Nekem nem tűnt fel, hogy csúnya lenne a grafika. Sőt, nekem tetszik (PS4). Viszont a fizikával nekem is van bajom.. Túl nem is tudom... Valahogy nem az igazi. Meg nincs benne leírás, hogy mivel mit csinálok a kontrolleren, ami epic fail.
-
Blueboy81
csendes tag
Egyáltalán nem jó játék, fizika az egy nagy nulla grafika meg lemaradt "pár" évet.
-
wolfman
veterán
Akkor gondolom a fizikája erősen behatárolt és körbefaragott lesz, hogy olcsó legyen és a fiatal korosztály se faltól falig küldje a kocsikat.
-
kona005
senior tag
Leszedtem, csúnya de legalább szar
-
Taranti
senior tag
El tudnám képzelni, hogy Richard Burns Rally kicsit kipofozva és jobb kormány támogatással... évekre meglennék Dirt nélkül.
-
.LnB
titán
Na végre! Megérkezett a kartondoboz szimulátor legújabb része. Retteghet a Dirt Rally!
-
X360-ról nincs hír hogy kiadják rá? Nem azért, mert nem tudnék nélküle élni, csak keresztfiam x-én kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged