- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Akkor mondhatni Nikont kell venni. ennyi.
Egyébként ez sem DSLR, nem tükrös masina, csak az objektív cserélhető. Nem fotósoknak való, inkább azoknak akik most is MILC gépeket vesznek, ha szeretnének, akkor most kaphatnak "smart funkciókat" a Galaxy NX-szel. Ha nem, akkor vesznek NX300-at, NX1000-et, vagy más gyártó termékét. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
capulet75 #28 üzenetére
A naptár/számológép/időzítő funkciókat nem használom én sem. ellenben az nagy királyság tényleg, hogy megcsinálom a videót és a YouTube appban máris tölthetem azt fel, nem kell másolgatni. A fényképek is automatikusan mennek Dropboxba, azokat sem kell gépre áttölteni, stb.
Ezen kívül számomra mondjuk hasznos volt többször is, mikor kiállításon két videó között meg akartam nézni egy-egy készülék tulajdonságait, specifikációit és nem kellett a telefont sem elővenni, csak nyitottam a böngészőt a Galaxy Camerán és már kerestem is rá a Google-ben.
-
z0d1AK
nagyúr
Én Galaxy Camerát használok vagy fél éve, igaz elsősorban videózni. Egy óra FullHD videót tud rögzíteni kb, azzal elvan. Hogy pontosan mennyit, nem tudom, mert gyakran alapból töltőn van videózás közben, mert amíg az egyik videót csinálom, az előzőt már töltöm fel vele a YouTube-ra.
Ami biztos, hogy a Galaxy Camera 1650 mAh-es akkumulátorral tudja ezt, míg hasonló hardvert kapott a Galaxy NX is, az viszont már 4360 mAh-es teleppel rendelkezik.
Kikapcsolt állapotból 2 mp alatt fotózásra kész, ha kell a Galaxy Camera!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Sony VCT-SGR1
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest