Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
Csóró™ #10569 üzenetére
Köszi a választ!
Az asszonyé a telefon amúgy. Ha jól emlékszem, tavaly ilyenkor vettük neki, és akkor V6 (?) lett rá téve. A régi tulaj tette rá. Ezt is majd még megnézem, ha a kezembe lesz a telefon.
Nem is lenne vele gond szerintem, csak össze vissza nyomkodják, meg tesznek rá mindenféle felesleges dolgot. Lehet hogy csak egy gyári visszaállítás kéne neki. De mivel asszony meglátta hogy én is új romot tettem fel (S4-re) ezért most neki is új kell.
Ha jól emlékszem már rootoltam a telefonját. Gondolom egy recovery kell még rá. Onnan fel lehet tolni ugyanúgy? Igazából nekem a custom romok jönnek be inkább. Persze én az s4 szemszögéből nézem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Videó stream letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest