- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Leírom tapasztalatom. Hátha segít másoknak.
A kezdet, hogy az új 2020-as adrenalin driverek telepítése után a játékok elkezdtek fagyni. Még az egyszerű facés is. Fekete képernyő, gép újraindulás, volt minden.Feltettem az új chipset drivert. Első körben nem akart települni, 1720-as hibát adott. Némi googlizás után régi drivert töröltem. Új simán felment. Természetesen törlés, telepítés után a gépet mindig újraindítottam.
Adrenalin 2020 Edition 20.1.3 Recommended (WHQL)-t letöltöttem. Telepítéskor előző verzió törlése opciót kiválasztottam. Gond nélkül települt.
RAM: D.O.C.P-t kikapcsoltam, beállítottam a processzoromnak megfelelően manuálisan 2933Mhz,
időzítés? 16-18-18-18-36 fesz.: 1,2vEgész délelőtt játszottam gond nélkül. Azt gondolom, hogy az AMD driverei nem szeretik a frissítést. Előbb mindig törölni kell a régit.
A RAM ilyenformán beállítása után érzésre mintha gyorsabb is lenne a gép. Bár a sebességgel eddig se volt gond. -
törölt tag
Sziasztok! Végül is sikerült működésre bírni az új drivert. (19.12.3)
Revo uninstallerrel letöröltem a régit. Bár valószínű az AMD saját eszköze is jó lett volna. Új drivert feltelepítettem. Tom Clancys Ghost Recon: Breakpoint szépen elindult. Nem volt hiba induláskor mint máskor. De néhány perc után gyönyörű kék halált produkált. Valami dxgmms.sys miatt nyavalygott. DX12-es cucc. Google szerint mások is ezzel szívnak. Nvidiások, más játékok, stb. Megoldás nincs. Minden hülyeséget mondtak. BIOS frissítés, rossz a kártya,stb. Mindenki az MS-t szidja, hogy nekik kellene megoldani.
Megoldás: Uplayt elindítottam. Játék fájlok ellenőrzése. Hibát nem talált. De azért a játék első indításánál directxes fájlokat telepített. Kábé 3 órát játszottam hiba nélkül. A WOT is megy rendesen. Game centert újra kellet telepíteni. -
törölt tag
Valamikor nyáron raktam össze a gépet. Azóta pakolgatom egymásra a drivereket. Eddig nekem se volt gond. Soha nem piszkáltam semmit. Mindent hagytam alapon. Tehát szerintem nincs mit reszetelni se. Ez is felment gond nélkül. Csak használatban volt valami. De, ahogy nézem nem csak nekem. Lehet adok neki még egy esélyt.
https://community.amd.com/thread/246229%MCEPASTEBIN% -
törölt tag
Sziasztok! Felraktam RX570-re. A játékok elkezdtek fagyni. A wot kidob az asztalra, a breakpoint rég látott kék halált produkált.
Visszaraktam a 19.12.1-et. Azzal hibátlan. Se a hardwaret, se a softwaret nem piszkáltam. Minden gyári, eredeti. Valamit tipp, hogy mi lehetett a gond? Köszönöm. Eddig nem volt gond az új driverekkel. Amikor megjelentek, felraktam és működtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest