- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzseno
tag
Nekem olyan kérdésem lenne h bármilyen webáruházban vásárolt telora ill. tartozékara igénybe lehet venni az lg szerviz ha be tudtam náluk reggelni? A webáruházban keresztül 2 év garim van, viszont olyan problémám van h szerintem a töltő töltés közben túl hangos.Szerintuk ez normalis, szerintem viszont kiba hangos és félek h bajom lehet belole.Bar a telot szépen gyorsan feltöltiSzámla, imei ok,eu-s telo.
-
cuebler
senior tag
abban a cikkben pont erről van szól, kΩ-okról meg egyéb, számomra misztikus adatokról, amik szerintem pont a töltési képességet és más műszaki finomságokat befolyásolhatnak. mondom ezt laikusként. egyébként ezt például ajánlja a gugli-mérnök is, mint usb-a to usb-c töltésre alkalmas kábelt [link]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
cuebler
senior tag
kábel kéne az adatátvitel miatt is, unom a felhőzést. de volt pár hete egy cikk, hogy a google mérnöke szerint a piacon lévő usbc2usb3 kábelek többsége egy kalap sz*r [link]. tudom, elfogult a csóka meg minden, de ha belenyúlok és igaza van, rendesen megkeserítheti az életemet...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
cuebler
senior tag
-
cuebler
senior tag
nekem van rajta valami qr-kód is, csak még nem volt kedvem vele ba**akodni.
playnexus90 most olvasgatom... vicces, portugália nincs is a listán. viszont a papíron rajta van, hogy a szolgáltatás csak portugália területén, blabla...[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
De igen. Az enyém legalábbis "reggelt" (pedig nem is edigital-os, asszem xxl-es, rögtön az első magyar "merítésből" )
droid16: idézet az expansys blog lg-jótállásra vonatkozó részéből "LG - Az LG ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint: "Amennyiben az Expansys adja a számlát a végfelhasználónak (külföldi számla) és nem ad hozzá garanciajegyet (ugyanazon hivatalos külföldi) abban az esetben nem fogjuk garanciában kezelni a készüléket, függetlenül attól hogy forgalmaztuk e vagy sem. Tehát külföldi számla+kitöltött külföldi garjegy mindenképpen szükséges, mégha a számla tartalmazza az IMEI számot, akkor is. Mivel az új ptk is úgy rendelkezik majd, hogy amennyiben bizonyítjuk hogy az adott készüléket nem mi forgalmaztuk, abban az esetben elutasítható a jótállásos javítás." "
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
mivel európai modell, jó eséllyel eu-s forrás (h790 az us-modell, h791 az eu-s)
egyébként pofátlanul rákérdeztem a mobilkereskedes-nél is, hogy hol a biznisz? ugyanerre hivatkozott, hogy más eu-országban megveszik és itt értékesítik.
amúgy próbáltam a terméket regisztrálni az lg honlapján, de még a típus sincs fenn[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Köszönöm. Akkor nem túl sok szabad memória marad, de gondolom elég. Leginkább multitaskhoz lehet kevés olykor, ezért gondolom ha sokminden fut a háttérben, akkor van hogy újratölti az adott programot.
Egyébként milyen működés közben az N5-höz képest? Vagy nem is nagyon van különbség?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
holderes
tag
Honnan és mennyiért sikerült magadévá tenni,milyen garival?Ezt nézegetem,vélemény esetleg..,
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Steam Deck
- Vitamin topic
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest