- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
Bár ez csak egy tipp, de én amúgy is kerülöm a sufniGSM-eket, inkább MM vagy EDigital, mert náluk gyártói garancia van
pont ezért jó venni Lg telot mert ha van áfás számla amin rajta van az imei (mindegy h 0% áfa) és EU-s a készülék akkor a Lg kőponti szerviz javítja a telot gariba 1 évig... tehát tökmindegy h hol veszed...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
vicze
félisten
Akkor megyünk loopba?
A te felhasználásai szokásaid mennyire reprezentatívak, az én felhasználási szokásaim szempontjából?
(Egészen mellesleg nekem még istenes, mert SSD-m van, akinek nincs, az egy egy esetben szépen malmozik 10-20 percet hogy észhez térjen a gép. Lapoz mint a rohadás.)[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
A Win Update manuálisra van állítva nálam.
Bár a másik részt ugyan nem nekem címezted, de:
Amíg ezeket csináltad azon a gépen, azt is nézted, hogy a pagefile használata hogy állt?
Mert nehezen tudom elképzelni, hogy az ne lett volna minimum 2 GB-on.Másfelől úgy általánosságban a témához: Azért az se túl jó, ha nagyon ki van centizve a memória, olyan 1/3-1/4 szabad helynek mindig kell lennie, hogy a rendszer stabil maradhasson használat során.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
vicze
félisten
"PC-n most is elég a 4 GB RAM"
Persze mire? Az asztalt nézegetni, mert ha csak 1 oldalt tartasz nyitva böngészőben nyilván elég. Naponta úgy 10x kapok low menmory warningot a céges gépen 4GB RAM-mal és zárogathatom be a dolgokat.
Otthoni gépen meg 8GB-vel jött a low memory...Pontosan egyformán működik ez PC-n és telefonon is. Aki használja annak nem elég semennyi, aki meg nem, annak meg úgyis felesleges. A két tábor meg értelmetlenül szajkózza a saját mondandóját, ahelyett hogy belegondolna a dolgokba.
El lehet lenni 512MB-n is ha nyugdíjas vagy és ráérsz egész nap 1 weboldal betöltődésére. -
DeathAdder
veterán
Ezaz, és mégsem tölt újra sosem semmit.
nekem egy játék állandóan fut a háttérben, plusz két böngésző állandóan nyitva több lappal, valamint általában több mappa és szöveges dokumentum valamint word dokumentum is fut, a gépet sosem kapcsolom ki (csak néha újraindítom) mégsem töltött újra még akkor sem amikor 2 giga ramom volt -
G4bi89
senior tag
//OFF
Volt Arc S -em több mint két éve. Imádtam minden hibájával együtt, azóta sem láttam olyan szép és jó kézben fogható telefont.
Azóta csak ismerősi körben tapizok néha Sonyt, de a minimális változtatás kijelentés nem állja meg a helyét. Minimális változtatások egy Cyanogenmodban vagy egy Motorola felületben vannak.Grafikai változtatásokra mondtam amúgy. Eleve az nem tetszik, hogy 0 egység. Az értesítés és gyorsbeállítási sáv például stock droid ahogy látom. (5.1.1) Ehhez képest a sony saját alkalmazás ikonjai meg még inkább a KK-hez igazodnak, színesek és kerekek, persze átrajzolták kicsit így flat lett valamennyire... A névjegyzék és az sms ikon már megint más és inkább szögletes. Alkalmazásváltóban a minialkalmazások ikonjai 4.0.4 óta nem lettek újrarajzolva, nem is passzolnak.
LG-nél ugyanez az ikonok szögletesek, de a tárcsázóban meg a gyorsbeállítások sávban már kerek dolgokkal operál. Ez grafikus szemmel egy káosz.
Ilyen látszolag apróságokra gondoltam amik bántják a szemem. Ezzel szemben egy miui vagy egy emlegetett Asus launcher egész rendben van.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Stauffenberg
nagyúr
Csűrhetjük-csavarhatjuk, védhetjük akárhogyan a Nexus 5X-et, eddig itt is, meg külföldi fórumokon is inkább fintorgás megy, meg annak a sorolása, hogy ki tud ennyiért jobbat venni.
Én a részemről elégedett vagyok a Nexus 5X árában vásárolt LG G4-el, nem gondolom, hogy rossz boltot csináltam.
Aki akar megveszi az 5X-et, akinek meg nem elég, nézzen szét máshol. Engem aztán az sem zavar, ha te vagy akárki más az 5X-re költi a pénzét, nekem ez nem egy csata amit meg kell nyernem, csak válaszolgatok a felmerülő felvetésekre, mert éppen ráérek és éppen unatkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
"Rossz a példa. Mondj még egy olyan eszközt, amin olyan jól lenne optimalizálva az Android, mint Nexus-on."
Itt van a kezemben. Nexusról jövök és az LG G4 stabilitásban és sebességben is bőven hozza a szintet. Nagyon össze van rakva, ráadásul 5 hónapja forgalmazzák de már 2 OTA frissítés lecsúszott. Csak a kezelőfelület nem AOSP (viszont van root bootloader nyitás nélkül, meg Xposed Framework).
"ha a szomszéd étteremben ugyanazért a pénzért 3 húsgombócot kapsz, de nyers a tészta, akkor ott kajálsz"
Nem túl elegáns direkt kiforgatni amit mondtam. Fuss neki újból, hogyan fogalmaztam: Ugyanolyan jól főznek, de többet kapsz.
"Világviszonylatban kellene vizsgálni az arányokat, de erre meg nincs rálátásunk."
Kicsi a minta, de azért a fejlesztőknek van a legjobb rálátásuk. Sok dev használ Nexus készülékeket, de ez messze túl van gondolva az átlag user szemszögéből, aki azt hiszi, hogy minden fejlesztőnél ott csücsülnek a Google referencia készülékei és az appok döntő többségét úgy írják, hogy ezeken tökéletesen fussanak. Ha valaki használt már valaha Nexus készülékeket, már az is meg tudja mondani, hogy igaz-e, hogy mindenki ezekre optimalizál, ezeken a legtökéletesebb a felhasználói élmény. Na meg ha csak pusztán a számokat nézzük, akkor a Samsung telefonok például inkább számítanak de facto referenciának.
"Ha most raknának mindenbe 8 GB RAM-ot, akkor hány évente cserélnéd a telefonod?"
Ez egy randa érvelési hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
A szintetikus tesztek Igen nem egy árban voltak, de a HTC nem is repedezett szét a zsebemben, nem merült mint a Titanic néha és arról nem is beszélek nálam egy elég lájtos felhasználásnál mennyire instabil volt az N5 aminél az M7 meg sem döccent. A Sense-es megoldások meg külön fejezet. Sebességre ugyanazt tudta 600-al mint a másik 800-al...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest