Új hozzászólás Aktív témák

• TOZ

addikt

Eredetileg az N5 (2013) topicba írtam ezeket, de legyen itt is, hátha van aki nem jár arra...

Nexus 5X hands-on.

Pár órája van meg, települtek a programok, meg jött egy frissítés.
    Gondolom a többséget a N5-höz képest érdekli a N5X.

Méret:
    Nagyobb, de ez csak magasságban érzékelhető. Ennyi idő után azt mondom, hogy a még használathó kategória. (Borzasztó meglepő egyébként, hogy a Moto X Playt 5.5"-os kijelzovel megoldottak ugyan ekkora méretben, döbbenet.)

Anyag:
    Nem érzem olcsó műanyagnak. Aki kedvelte az N5-t anyagát ezt is szeretni fogja. Talán kevésbé "gumis" érzet, ha értitek. Nekem fekete van mindenkét készülékből.

Sebesség:
    Mint írtam telepítés, belakás, állítgatás van. Cromemal bögésztem, Nova Launcher nálam alap. Az N5hoz képest nem érzem jobbnak se rosszabbnak. Az N5 is teljesen jó nekem amúgy ebből a szempontból. (Mindkettőn stock 6.0 van, semmi voodoo.)

Ujjlenyomat olvasó:
    Ahogy olvasni is a korai teszteken KU..tyafáját tényleg pompás. Gyors, kényelmes feature. Nem kell a bekapcsoló gombhoz érni. Tényleg kényelmes cucc.

Bekapcsoló gomb:
    Lentebb került. Szerintem hasznos a méret miatt.

Hangerő gombok:
    Furcsa, hogy a másik oldalon vannak. Nyilván szokás kérdése lesz.

Akku/töltés:
    Egyelőre erről nem tudok mit mondani, de én karácsonyfa módban használom a készülékeimet. Minden bekapcsolva és Pebble.

GPS:
    Itt ülök egy első emeleti panel lakásban az ablakhoz viszonylag közel, gyorsan fogott fixet. Szerintem nem lesz ezzel gond.

Így hirtelen ennyi.

Ja még valami.

A seggluknak csúfolt kamera ügy.
    Közel sem olyan kirívóan nagy pattanas az ott a hátlapon, mint a képek, videók alapján gondolnánk.

Új hozzászólás Aktív témák