- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Eredetileg az N5 (2013) topicba írtam ezeket, de legyen itt is, hátha van aki nem jár arra...
Nexus 5X hands-on.
Pár órája van meg, települtek a programok, meg jött egy frissítés.
Gondolom a többséget a N5-höz képest érdekli a N5X.Méret:
Nagyobb, de ez csak magasságban érzékelhető. Ennyi idő után azt mondom, hogy a még használathó kategória. (Borzasztó meglepő egyébként, hogy a Moto X Playt 5.5"-os kijelzovel megoldottak ugyan ekkora méretben, döbbenet.)Anyag:
Nem érzem olcsó műanyagnak. Aki kedvelte az N5-t anyagát ezt is szeretni fogja. Talán kevésbé "gumis" érzet, ha értitek. Nekem fekete van mindenkét készülékből.Sebesség:
Mint írtam telepítés, belakás, állítgatás van. Cromemal bögésztem, Nova Launcher nálam alap. Az N5hoz képest nem érzem jobbnak se rosszabbnak. Az N5 is teljesen jó nekem amúgy ebből a szempontból. (Mindkettőn stock 6.0 van, semmi voodoo.)Ujjlenyomat olvasó:
Ahogy olvasni is a korai teszteken KU..tyafáját tényleg pompás. Gyors, kényelmes feature. Nem kell a bekapcsoló gombhoz érni. Tényleg kényelmes cucc.Bekapcsoló gomb:
Lentebb került. Szerintem hasznos a méret miatt.Hangerő gombok:
Furcsa, hogy a másik oldalon vannak. Nyilván szokás kérdése lesz.Akku/töltés:
Egyelőre erről nem tudok mit mondani, de én karácsonyfa módban használom a készülékeimet. Minden bekapcsolva és Pebble.GPS:
Itt ülök egy első emeleti panel lakásban az ablakhoz viszonylag közel, gyorsan fogott fixet. Szerintem nem lesz ezzel gond.Így hirtelen ennyi.
Ja még valami.
A seggluknak csúfolt kamera ügy.
Közel sem olyan kirívóan nagy pattanas az ott a hátlapon, mint a képek, videók alapján gondolnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Politika
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest