- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Teljesen jók a tapasztalatok.
- sokkal jobb, folyamatosabb, simább a 60Hz-es kijező, mint a 7-es 30Hz-ese
- az automata fényerőállítás, ami nélkül eddig lehetett élni, de most már fel nem adnám
- ha épp nem hordom 1-2 napig, akkor nem merül, mint a Titanic
- pontosabbak a mérési eredmények, mint a 7-esnélSzóval én pl ma adtam el 10-ért a 7-esemet egy fórumtársnak és ezt pedig anno 14-ért vettem kínából. Abszolút megérte a csere. Még a 6 óta kedvenc zöld, avokádós szíjamat is megvettem hozzá Aliról.
-
Csepy
őstag
Tegnap este megérkezett a Mi Band 8-am
-
Csepy
őstag
Nem váltak szét, mivel sosem voltak nem szétválva. Mindig is volt Amazefit küön brandként, és most is úgy van a Xiaomi égisze alatt. A band-eket a Huami csinálja, a hivatalos app jó kérdés. A Mi Fit volt, az Zepp Life lett, de az összes band továbbra is támogatott, az összes többi okos egészségügyi egszközükkel együtt, mígy ahogy konkrétan 2 hsz-el feletted írtam, a mérleg a mi fitnessben nem.
-
Csepy
őstag
Én a Zepp Life-ot ajánlom. Több Xiaomi cuccal is működik (pl a mi body composition scale 2 okosmérlegemet a mi fitness nem támogatja) és régebb óta jelen lévő=több fejlesztésen átesett (ok, ez nem törvényszerű), jobban kifinomodott program a Zepp Life (eredeti nevén Mi Fit).
Más. Szerintem ilyen watchface nincs. Bezzeg olyat már találtam, amiben működő számológép, sőt, játszható Flappy Bird van
-
Csepy
őstag
Mi fit már nem létezik, ne erőltessük a használatát a nevének sem, lévén nagyon zavaró a mi fitness app nevének tükrében.
A zepp life a hivatalos alkalmazása a mi band 7-nek is. QR kóddal soha nem foglalkoztam, pontosan tudom, mit kell letölteni, illetve a mi band 6, 5, 4, 3 miatt amúgy is mindig lent van. Simán megy vele a mi band 7 is. Spt, áthozta az összes adatomat a 6-ról, még az egyénileg beállított rezgésmintáimat is.
-
Csepy
őstag
Már úton is van felém. Volt kuponom az Ali-n, így 18-ba ér ide hozzám. Az még bőven vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyelőre csak Kínában, de bemutatkozott a legújabb Xiaomi kartárs. Nagyobb lett.
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest