Hirdetés

Megérkezett a Mi Band 7

Egyelőre csak Kínában, de bemutatkozott a legújabb Xiaomi kartárs. Nagyobb lett.

Kínában leleplezte a Xiaomi a korábban már többször emlegetett Mi Band 7 aktivitásmérő karkötőt. A dizájn nem változott az elődhöz képest, a kijelző mérete azonban nőtt. A Mi Band 6 által kínált 1,52 hüvelykes megjelenítő helyett 1,62 hüvelykes AMOLED kijelző van a Mi Band 7-ben, 326 ppi-s képpontsűrűséggel és a folyamatos megjelenítés (AoD) támogatásával. A Xiaomi száz új számlapot is kínál az új kijelzőre, ezek a gyártó ígérete szerint minimálisan fogyasztanak az egésznapos pulzus-, lépésszám- és véroxigén szint figyelés mellett.

SpO2 monitorozás a Mi Band 7-en.
SpO2 monitorozás a Mi Band 7-en. [+]

Újdonság az is, hogy ezentúl a karperec képes figyelmeztetni viselőjét, ha úgy érzékeli, az ember SpO2-szintje 90% alá csökkent. Sportmódból 120 darab van, köztük jóga, futás, úszás, bringázás, túrázás, de hogy ezek mennyire használhatók, arra majd a teszt ad választ. Opció az elégetett kalóriák nyomon követése is, amik alapján a telefonos alkalmazáson keresztül a karperec tippeket ad az edzéshez.

Elérhető színek és számlapok.
Elérhető színek és számlapok. [+]

Akkumulátoros üzemidő terén 14 napot ígér a Xiaomi átlagos használattal, erőteljes használat mellett 9 napot. A töltéshez továbbra is a saját fejlesztésű mágneses töltőt használja az eszköz. A Mi Band 7 ára Kínában 239 jüan, ez 13 ezer forintnak megfelelő összeg. A készülékből van egy NFC-vel felszerelt változat is, amin keresztül működik a Xiaomi Pay, ez 270 jüanba (kb. 15 ezer forintba) kerül. A Mi Band 7-ből fekete, narancs, kék, zöld és fehér szíjjal szerelt változat készül.

Azóta történt

Előzmények

  • Alig egy hét és befut a Xiaomi Mi Band 7

    A gyártó legkedveltebb aktivitáskövetője idén komoly újdonságokat mutathat fel.

  • Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék

    A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.

Hirdetés