- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Gondolkodom a váltáson. Az ajándékok persze kifogytak. Ezt utólag pótolják vagy így bukta?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Mans20
addikt
Az jó..
-
TaylorPro
addikt
Te is tudsz. mailbox.de
De vannak itt nagyon megbízható régi motoros kolegák akik hoznak neked.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
inthro
aktív tag
-
addikt
-
inthro
aktív tag
válasz Elit3Zotya #216 üzenetére
Jönnek a frissítések sorban, a vaku környékén elégge melegszik a telefon.
A kamera egyenlőre olyan mint a Pixel 5-ön, de most egy 312mb-os frissítést tölt le hozzá.
Az ujjlenyomat olvasó nem villámgyors, de jobb mint egy P30 pro-n.
Az arcfeloldás villámgyors.
Hangszórók hangosak, a felső akkor halkabb, ha a jobb kezeddel tartod a telót és a hang a tenyereden keresztül felhangosodik.
A kijelző szép, de ha billegteted a telefont jobbra - balra akkor kicsit szivárványos, bár én eddig mindem Amoled kijelzőnél ezt tapasztaltam.◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Írországban élünk, innen rendeltük a Google Store-ból.
Kapásból felment 5G-re és hozza a vodás leggyorsabb netet.
Azért ezt a kamerafrissítést a maga 300+ megájával hamar lerántotta és annyit mondok kapásból, hogy én Pixel 5-ről váltottam erre a telóra a feleségemmel együtt és a vonalélesség sokkal jobb. Félhomályban is jobb, nem zajos, próbálja a szoftver simítani a dolgokat, de nem mossa szét.
Fényképeket majd készítek, ha kimegyünk ma.
Mi a Pixel 6-ot kihagytuk.
A Pixel 7-nek alapból nagyobb a látószöge, videóban meg szépen mossa a hátteret, cinematic módot én nem látok a menüben.
Nincs makró, de szépen lehet vele közelről fotózni.
(Hagy ne mutassak már itt kisautókról képeket Nektek. 😂)
A képek mentése lehetne gyorsabb, a törlésük is.
Mert ahogy elkészíted a képet az gyors, de utána ha rögtön megnézed akkor várni kell 1 másodpercet kb.
Nem tudom miért van. De egyenlőre szép.
Kíváncsi leszek szürkületkor mit hoz magával a Pixel 7, mert borús idő van, tökéletes lesz kipróbálni.◕‿◕
-
DrDoktor
senior tag
válasz Space marine #200 üzenetére
Igen fél év elteltével.Már 6 prora is az volt én így tettem. Akku ki fog készíteni. Töltési sebesség szintúgy.
[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
addikt
-
addikt
-
DrDoktor
senior tag
válasz Space marine #229 üzenetére
Tavaly így volt idén meglátjuk
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
inthro
aktív tag
válasz Elit3Zotya #230 üzenetére
Rendben.
Nem igazán tudok most jobb képeket készíteni, nem élünk valami nagyvárosban.
Próbáltam olyan képeket készíteni amiknél kijöhet, ha valamit rosszul rak össze a szoftver.
De szerintem egész jó képeket készít.
Én nem szoktam a képekbe nagyítgatni, most nézegettem meg Macbook Pro-n szerintem teljesen vállalható. Lassan sötétedik és kíváncsi leszek az esti képekre. Na meg a szürkületi képekre.
Remélem tudtam segíteni másoknak.◕‿◕
-
addikt
-
inthro
aktív tag
válasz Don't Panic #234 üzenetére
Most jött még egy frissítés a kamerához.
A selfie kamera készít egy rakás képet, ha kicsit hosszabban tartod a kezed az elsütőn. Ugyan így a hátsó is és egy csúszkán választhatod ki, hogy szerinted melyik a legjobb. Marha jó.
Megkaptuk a film módot is a videókhoz, nagyon jól mossa el a hátteret.
Javították a portré módot is, nincsenek hibák mint anno voltak pl a Pixel 5-nél. Szépen tartja az előtérben a fókuszt és nincsenek helyek amik hátrébb vannak és nem mos el.
Ha a kamera nem talál fókuszt akkor dupla kattintással keresi meg Neked és rá is zoom-ol. Ilyen gesztusokra nem is emlékeztem, hogy lenne benne, de sok apró dolog van amire rá kell jönni.
Szerintem tök jó, a képeket pedig megpróbálom feltölteni majd nagyobb méretben.◕‿◕
-
kerxy
senior tag
MKBHD teszt: https://youtu.be/NE5H5intsck
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
xhege
veterán
válasz Don't Panic #239 üzenetére
Mik a kétségeid?
-
xhege
veterán
válasz Don't Panic #242 üzenetére
Értem. Az előzetes tesztek alapján nem lett olyan bughalmaz, mint az előd volt kiadáskor. Igaz ez valóban a napi használatban derül majd ki. Engem egyedül a VoLTE érdekelne Yettel esetén. Rootolni és szórakozni utána a havi frissítésekkel, meg a banki alkalmazásokkal nincs kedvem. Egyszer csak bekerült tavaly a Telekom. Ha bekerülne ebbe a Yettel is, akkor valószínűleg megvenném.
-
ghiottone
nagyúr
Eddig igen, kevésbé vannak bugok. Ami van az is megjelenítési probléma és nem tűnik annyira rossznak, mint anno a 6-os volt bemutatásakor. Mondjuk a 6a se volt vészes augusztusban - csak az ujjlenyomatos feloldásba futottam bele, de utána átpasszoltam kollégának majd 2 hét után szól, hogy a BT-t kinyírták és semmi sem tudott csatlakozni a telefonhoz, a patch meg lassan jött ki hozzá.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
xhege
veterán
Köszi!
ghiottone: Igen erre nincsenek garanciák, de talán fejlődik a Google ebben is. Valamelyik tesztelő videójában elhangzott, hogy végre hosszú idő után egy olyan Pixel, ahol nincsenek anomáliák az induláskor. Bízzunk benne, hogy ez valóban így lesz akkor is, ha már nagyobb minta alapján lehet következtetéseket levonni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest