- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Ezért írtam hogy ez csak az én véleményem, nem kell elfogadni, de úgy látszik a falnak beszélek. Hagyjuk!
Hidd el, világít annyira a kijelző is, hogy egy akadályokkal teli szobából is ugyanolyan gyorsan kitalálnék, mint te a LED világításoddal. Mint mondtam, nem a fényerő számít, hanem az, hogy világítson valami és lássál!
Mondjuk az is elég fura, hogy valaki a zseblámpa funkciót emeli ki egy több tízezres telefon esetében. -
donceleger8
őstag
A xenon-t csak azért említettem meg, mert szerintem a vaku ott kezdődik, vagyis led-es villanós telefont nem vennék. És mert szerintem a LED-nek nincs értelme. De ez csak az én véleményem, nem kell elfogadni, lehet más vélemény is.
Sötétszoba-verseny?Ez jól hangzik! Itt is csak azt mondtam, hogy a telefon kijelzőjének világításával is megtalálható bármi. Pont leszarom, hogy te 6-szor akkor fényerő mellett találod meg ugyanazt, amit én. De ha már verseny, akkor az időre is térjünk ki, mert az a led erős fénye igencsak szívja az aksit, szóval te már rég sötétben fogsz maradni, amikor én még világítok a kijelzővel.
Na de szerencsére ez nem verseny. Nincs vaku a telefonon, se segédfény! Ez a lényeg! És szerintem nem nagy érvágás, mert a LED-el nem lehet szép képet csinálni este! Ennyi a véleményem. -
donceleger8
őstag
Hát nekem akkor sem kéne LED-es cucc! Asszony most vett egy xperia mini-t, abban led-es villanó van. Tény, hogy nagy fénye van, de a kép elkészítése után iszonyatosan szemcsés lett. Tök sötétben próbáltuk ki, teljesen gáz volt! Utána lőttem egyet az N8-al, ugye xenon vaku, és tökéletes kép készült.
Ez a LED csak az általad említett zseblámpa funkcióra jó, na meg annak, aki megelégszik a rosszabb minőségű képekkel. De ott a kijelző is. Gyakorlatilag elegendő fényforrás az is, ha magad elé tartod, hiszen minimum 3"-on világít. Nekem az is elég volt. -
donceleger8
őstag
nem sok telefonnak van vakuja! ezt azért tisztázzuk. én legalábbis a LED-es fényt csak segédfénynek tudom nevezni. Sötétben baszhatod, nappal meg úgy sem kell, szóval nem nagy érvágás!
(#22) Skylaci
A minden telefon szar képet csinál kijelentéseddel nem értek egyet, én az N8-al nagyon is elvagyok, több kompakt gépet lealázva vele. A 720p videóról nem is beszélve! És természetesen leteszteltem a dolgot, meg is váltam a Panasonic TZ2-től!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Villanyszerelés
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest