Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
A xenon-t csak azért említettem meg, mert szerintem a vaku ott kezdődik, vagyis led-es villanós telefont nem vennék. És mert szerintem a LED-nek nincs értelme. De ez csak az én véleményem, nem kell elfogadni, lehet más vélemény is.
Sötétszoba-verseny?Ez jól hangzik! Itt is csak azt mondtam, hogy a telefon kijelzőjének világításával is megtalálható bármi. Pont leszarom, hogy te 6-szor akkor fényerő mellett találod meg ugyanazt, amit én. De ha már verseny, akkor az időre is térjünk ki, mert az a led erős fénye igencsak szívja az aksit, szóval te már rég sötétben fogsz maradni, amikor én még világítok a kijelzővel.
Na de szerencsére ez nem verseny. Nincs vaku a telefonon, se segédfény! Ez a lényeg! És szerintem nem nagy érvágás, mert a LED-el nem lehet szép képet csinálni este! Ennyi a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méretes kijelzővel és gyors processzorral a fedélzetén érkezik a fémbe öltözött Samsung Galaxy M Style.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest