- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz Remus389 #103 üzenetére
pedig sokat javít a led a fénykép minőségén sötétben
sőt szürkületben/felhős időben, vagy ha szimplán nincs elég fény
a samuk ilyenkor már használhatatlanok
tudom mert próbáltam
a nexus s pl egész kiváló képeket lő vakuval sötétben9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
Remus389
veterán
válasz tzsolesz #102 üzenetére
szerintem nem egy nagy dolog
van egy olyan app a marketen (flashlight a neve) ami maxfényerőre tekeri és fehérré varázsolja a kijelzőt
ha zseblámpa kell elindítom azt szvsz, eddig bevált
és mint írták fényképezésnél se sokat javít a "vaku", sötétbe így se úgy se lehet
de legyen mibe belekötni
-
Remus389
veterán
lehet szidni ezt a telót, de szerintem nem csúnya
hibái: drága, pentile matrixos kijelző(ugyanaz mint sgs-ben), kicsit avítt hardver, talán a 3,2 mpixel kamera, bár attól még lőhet szebbet mint a 5 mpixeles sgs, jah igen zseblámpa(mondjuk ez nem mindenkinek kell)
olyan mint egy sgs kicsinosítva
de egyébként kellemes
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Motion_Blur #98 üzenetére
Ember válogatja. Kb. ha 20 képet csináltam eddig telefonnal, viszont a led-et hetente többször is használom. (Öregszem, és nagyiphone kellene lassan? )
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem SGS-em van eddig még soha sem hiányzott a vaku... (mondjuk kb. 1 hete van meg ) egyébként jó cuccnak tűnik, a hátlap nekem kicsit furcsa, főleg azzal a pályarajz szerű firkantással a Samsung felirat fölött
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dropopi
aktív tag
Na az a led hiány elég gyász.
-
Rotate
veterán
plusz azok akik azt mondták, hogy dejó végre egy fém Galaxy, a Galaxy R-nek is fém hátlapja van, és itt is kapható, és jobb is sokkal mint ez, és árban is hasonló, ha nem olcsóbb
-
SkyLaci
őstag
mondjuk attól hogy van egy fém lemez a hátulján, még nem lesz fémházas.
egyébként az a fém lemez gyönyörűen be tud nyomódni, és aztán úgy is marad, az én telómnak és fém hátlapja van, és van is benne pár horpadás.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Nem rossz ez a telefon csak a kamera nem tetszik benne(nameg az Afrika jel sem a hátulján )
-
őstag
Mielőtt jönnének a 2 magos telefonok, a raktárban maradt alkatrész készleteket gyorsan értékesítik, ilyen telefonná összegyúrva.
-
BDave
őstag
Lassan elfogy az összes betű az ABC-ből... Nekem ez a filozófia nagyon nem jön be.
-
Rotate
veterán
igen és legyen a képernyő, meg az aksi is fémből, juhééé sőt ne legyen borítás a kiegészítők kebelein sem, hogy minél fémebb legyen, juhééé
-
mrhitoshi
veterán
Terjedjen csak a fém! Jó lenne látni egy Samsung csúcsmodellt, ami fémborítású.
(#89) Rotate: Eltaláltad az akksi nagy része fém, a telefon belsejében található chipek tartalmaznak fémeket, maga a Silicium is félfémes elem.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
RaveForce
veterán
na véégre egy fémes galaxy, de ha ez se lesz behozva akk ezzel is sokra megyek pedig ez külsöre is szép belsőre is teljesen rendven van, sokkal inkább ez mint a nemrég kijött galaxy w & s plus, bár azokat is viszik szépen..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
akcsy
tag
Only Korea! GRT! Akkor azért nem angol nyelv volt az Androidon /a képen/
Egyébként meg a telefon elég szépre sikeredett!! Csak a kamera! Többen mondjátok, hogy nem olyan rossz a 3,2-es háát múltkor kölcsön kellett kérnem a haverom ájfonját, mert a 3.2-en SEMMI nem látszott! Mármint egy szöveget kellett volna lekapnom, és elég rossz fényviszonyok voltak, hiába állítgattam rajta mindenféle módot....
DE SEBAJ ITT VAN NEKÜNK A GALAXY ACE PLUS -
decoati
aktív tag
ezmiez? Lesz rá ICS?
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
Cyberpunk
félisten
Végre fém Android fronton is a Samsungtól. De a csúcskategóriában is elterjedhetne már végre náluk is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
tjb007
nagyúr
Több helyen is le lett írva, tudni kell olvasni a sorok között. A legárulkodóbb jel amúgy a DMB-T vevő, ilyet csak a belpiacos telefonjaikba pakolnak.
Az ár meg 600000 won körüli összegre lett becsülve (a Samsung által), ez lett dollárra váltva mivel az árakat dollárban szokás megadni a nemzetközi sajtóban.
Majd hozzászoksz, hogy ha én (vagy más) azt írom, hogy valami nem lesz akkor az tényleg nem lesz. Ezt már többen is eljátszották és csak nem lett igazuk.
Vitázni ezen tényleg nem fogok mert ilyen miatt nem érdemes, ha gondolod visszatérhetünk erre majd akkor ha megkezdődik a hivatalos forgalmazása mondjuk Európában.[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
azért szerintem bőven befért volna egy vaku de most komolyan! még a zte telóin meg a hüvely telóin is van, el tudom képzelni h csak emiatt ne vegye meg valaki. PL én is a vakusat választanám ebben az árkategóriában (zte skate) mert hasznos dolog... hasznosabb mint az amoled...
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
tdd587
őstag
válasz donceleger8 #72 üzenetére
Gondolj a hibrid ebook-ra. Ebben egy könyvet olvasol a sötétben és a telefon vakuja világítja meg a lapokat...
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
ducsidu
senior tag
Ez egy Samsung Galaxy S az S2 dizájnjával + roszabb kamerával + kis fémmel?
-
donceleger8
őstag
Ezért írtam hogy ez csak az én véleményem, nem kell elfogadni, de úgy látszik a falnak beszélek. Hagyjuk!
Hidd el, világít annyira a kijelző is, hogy egy akadályokkal teli szobából is ugyanolyan gyorsan kitalálnék, mint te a LED világításoddal. Mint mondtam, nem a fényerő számít, hanem az, hogy világítson valami és lássál!
Mondjuk az is elég fura, hogy valaki a zseblámpa funkciót emeli ki egy több tízezres telefon esetében.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Crob
tag
azér ár nélkül kicsit merész dolog ilyeneket állítani h "kedvező árfekvésű" kedves (An)Dante...
-
sheep
addikt
válasz maximilian4 #68 üzenetére
én meg nem veszek telefont vaku nélkül
csomószor volt már rá példa hogy félhomályos szobában kellett fényképezni, ott el is rakhatod akár az sgs-t, akár az összes led nélküli telefont zsebre
hát ezért nem veszek led nélküli telefont
miért egy 500ft-os alkatrészen spórol a samu föl nem foghatom...
és jól látod, a mai facebookos, youtube-os világban egyre nagyobb a szerepe annak hogy meg tudj örökíteni valamit ha nincs nálad egy fényképezőgép (jelzem én pl nem is fogok venni kompakt gépet mert nincs értelme, simán kiváltom a telefonommal, ami persze nem samu)
ezért fontos a vaku és a normális kamera
és szerintem az összes mai közép-felső kategóriás telefon megfelelő képeket/videókat készít ahhoz hogy az említett oldalakon megosszák őket
erre jön a samu egy ilyennel[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
mrlujoak
veterán
válasz donceleger8 #67 üzenetére
ez komoly? Órákig bóklászni a sötét"szobában" az már nem szoba lenne...
Verseny alatt a legrövidebb idő elérése a cél, ergo egy akadályokkal teli sötét szobából ki talál ki előbb... Ez a verseny lényege.
Az, hogy szerinted, meg neked mi hol kezdődik, cseppet sem változtat a a tényen, és a piaci igényeken. A nagyifonokon is milyen jó a zsebámpa opció.
Tény alatt pedig az értendő, hogy ezen a modellen (s/n)incsEgyszer majd ha nagyon jó kedvemben leszek, lemérem meddig megy el a mobilom úgy, hogy folyamatosan megy a led - mint zseblámpa...
A munkahelyemen a folyosó lámpa szokta rendre leverni az automatát, akkor délután már 4 körül tök sötét a folyosó, és az Xperiám zseblámpaként tesz óriási szívességet az iroda bezárásában. Főnököm is megpróbálta iPhone3G-vel, neki kicsit lassabban és kevésbé biztosan ment a dolog...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
maximilian4
addikt
Igaz, hogy nekem a telefonomban van vaku, de én úgy is megvettem volna ha nem tudna fényképezni és szerintem nagyon sok embernek nem fontos a fényképezés. Szinte soha nem készítek fényképet a telefonommal, esténként meg főleg nem. Viszont ez nem jelenti azt hogy nem szoktam fényképezni. Ha olyan helyre megyek ahol valószínűleg van látnivaló, akkor viszek magammal gépet. Persze tudom vannak a facebook sztárok, akik mindent megörökítenek, de azok meg nem ilyen telefont fognak akkor venni és ez az emberek kicsiny része úgy gondolom.
Maxi
-
donceleger8
őstag
A xenon-t csak azért említettem meg, mert szerintem a vaku ott kezdődik, vagyis led-es villanós telefont nem vennék. És mert szerintem a LED-nek nincs értelme. De ez csak az én véleményem, nem kell elfogadni, lehet más vélemény is.
Sötétszoba-verseny? Ez jól hangzik! Itt is csak azt mondtam, hogy a telefon kijelzőjének világításával is megtalálható bármi. Pont leszarom, hogy te 6-szor akkor fényerő mellett találod meg ugyanazt, amit én. De ha már verseny, akkor az időre is térjünk ki, mert az a led erős fénye igencsak szívja az aksit, szóval te már rég sötétben fogsz maradni, amikor én még világítok a kijelzővel.
Na de szerencsére ez nem verseny. Nincs vaku a telefonon, se segédfény! Ez a lényeg! És szerintem nem nagy érvágás, mert a LED-el nem lehet szép képet csinálni este! Ennyi a véleményem.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Rotate
veterán
válasz maximilian4 #65 üzenetére
nyilván minden esti sétán vagy akármilyen alkalomkor van nálad fényképezőgép... nagy szatyorral járkálhatsz általában...
-
maximilian4
addikt
Aki meg fényképezni akar, az vagyen egy k**va fényképezőgépet. "Úristenem 2012 van és nincs benne vaku, mind meghalunk, összedől a világ..." Elég legyen már a siránkozásból.
Maxi
-
veterán
Ennyi nyafogást egy még le sem tesztelt készüléknél
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
mrlujoak
veterán
válasz donceleger8 #42 üzenetére
wow, remekül ráéreztél az összehasonlítás ízére... Jah, nem...
Jáj. Miért nem egyből studióvilágítással mentél szembe a mini-nek...
Senki - még én sem - kérdőjeleztem meg a Xenon létjogát, de itt nem ez volt az alap tézis!
Vagy LED, vagy nem, azaz annak a hiánya. Erre jössz a Xenonnal, hogy lemossa a LED-et.
Igen, le. De fény nélküli modelleket is... Amiről a szó volt...Ami meg a zseblámpa funkciót illeti, szívesen versenyeznék veled sötétszoba-versenyt.
Csak Te a kijelző fényével, én meg a zseblámpa funkcióval...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tjb007
nagyúr
válasz hülyegyerek #37 üzenetére
Igen, Korea only lesz, máshol nem lesz hivatalosan elérhető, szóval nem nagyon érdemes vitázni.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy mi az a thor kalapácsa figura a háta közepén?
RTX ON
-
Venom23
csendes tag
Rohadtul nem a témába vág, de csak nekem tűnik atom kancsalnak a csaj aki a telefonokat tartja?
"Kedvem támadt lelőni minden Pandát, amelyik nem kefél a fajfenntartásért..." - Edward Norton :)
-
tdd587
őstag
A képen nem lehet jól kivenni a nő alakját. Így hogyan tudok racionálisan dönteni a telóról?
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
SkyLaci
őstag
egyébként aki kicsit is ért a fényképezéshez az tudja hogy nem a megapixelek száma, hanem a az érzékelő mérete határozza meg a kép minőséget, ha több képpontot kell bezsúfolni kis helyre akkor a kép zajos lesz, tehát kisebb felbontás jobb minőségű képet eredményez. monitoron a 3,2megapixel is bőven kitölti a képernyőt.
nem véletlenül repkednek 16 megapixeles gépek 15000 forintért, többszázezres gépek meg csak 10 megapixeles érzékelővel.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz hülyegyerek #48 üzenetére
nem attól lesz jó, tény, de az emberek nagy részének fontos kiegészítő... már csak azért is, mert bármi jobb annál, hogy este irányítod valakire a kamerát, és fekete display-t látsz csak...
-
M.A.Z.
aktív tag
Gondolom nem szoktál makróban dokumentumokat (szöveget) fényképezgetni, nem megfelelően megvilágított helyen...
-
sheep
addikt
3.2 kamera, nincs led
hát köszi megint Samu
ezt vajon mennyiért adják majd?
nem is tudom melyik telefonban van ma 3.2-es kamera[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
hülyegyerek
addikt
Túlléphetnétek már ezen a led dolgon. Fasza meg minden, de nem attól lesz jó egy telefon.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
jacru
csendes tag
60-ért is ok, bár ha összehasonlítok pl a ZTE Skate-tel pro kontra, ami 50 körül vihető (és még decemberben olcsóbb is volt T-nél)
+ AMOLED kijelző
- gyengébb kamera, nincs vaku
+ kicsivel jobb cpu
+/- 4 gb belső memória (de mivel már mindenkinek van korábbi telókból memóriakártyája, ez szinte mindegy)lehet hogy nyitásnak a 60 reálisabb, de 2-3 hónap után 50 felett adni már túlzás lenne.
-
atike
nagyúr
Inkább ez mint az Optimus 2... Normálisabb paraméterei vannak. Bár árban is tuti több lesz. Nem rossz!
-
Ricardo
titán
Azért ez nem igazán korrekt összehasonlítás. Az N8 optikája és érzékelője jóval komolyabb, így nem csak amiatt lett jobb a kép, mert xenon. Nem vitatom hogy jobb a xenon, de az adott példa nem igazán helytálló.
Próbáljátok ki. A Mini világosban is zajosabb képet készítszerk
Egy S2 VS N8 hasonlítás már jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
mondjuk nekem az egész szobát bevilágítja a LED az S2-n... jó tudom nem egy árkategória, de ha csak a LED-et vesszük, azért az nem egy nagy összeg...
-
donceleger8
őstag
Hát nekem akkor sem kéne LED-es cucc! Asszony most vett egy xperia mini-t, abban led-es villanó van. Tény, hogy nagy fénye van, de a kép elkészítése után iszonyatosan szemcsés lett. Tök sötétben próbáltuk ki, teljesen gáz volt! Utána lőttem egyet az N8-al, ugye xenon vaku, és tökéletes kép készült.
Ez a LED csak az általad említett zseblámpa funkcióra jó, na meg annak, aki megelégszik a rosszabb minőségű képekkel. De ott a kijelző is. Gyakorlatilag elegendő fényforrás az is, ha magad elé tartod, hiszen minimum 3"-on világít. Nekem az is elég volt.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
SkyLaci
őstag
azért ennyire ne legyünk optimisták, szerintem 60-65 körül lenne reálisan jó ára kártyásan, 60ért már nagyon korrekt ajánlat.
nézzük meg a hasonló készülékek árát és vonjunk le pár ezrest a kamera miatt: galaxy w, galaxy s, xperia neo, defy +....ezért ez nem egy ZTE, ne számítsunk 50000 alatti árra.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
A vaku hiányát leszámítva nem rossz. Ha valóban jó áron lesz akkor siker termék lehet.
Az ace plusz felbontása meg vicc
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz hülyegyerek #37 üzenetére
teljesen mindegy, mert így átszámolva 385€ ami még mindig bőven több annál amit megér...
-
Rotate
veterán
válasz hülyegyerek #30 üzenetére
az utolsó sorban van, ha nem akarod ne hidd el...
"We do know though that the smartphone will be available in Platinum Silver, Blue Black and Lavender Pink and will cost about $500."
jó, elírtam, nem 500€ hanem dollár, de még így is jóval drágább mint amennyit érne...
-
M.A.Z.
aktív tag
Samsung HQ: Azt mondják a vásárlók, túl nagy az SII... Nincs benne fém... Melegszik a kétmagos proci miatt...
---> megoldás: Galaxy M Style (de vakut nem adunk, hogy occó legyen...) ?!
Holnap meg kiderül, hogy Korea only (hátlapon a jelzés) Ja azt már ma tudjuk![ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz donceleger8 #23 üzenetére
Azért van olyan gyártó, aki odafigyel erre...
Mindegyik tavalyi (2011) nemzetközi okosmobilján ott az a fránya L.E.D. vaku...Az, hogy nem Xenon vaku van rajta nem jelenti azt, hogy a L.E.D. vaku ne lenne az. Pláne, ami villant és nem folyamatos fényt ad fotózáskor...
Egyébként DE, érvágás, mert egy tisztességes led fény egy sötét szobában is tud értékelhető képet készíteni, a zseblámpa funkcióról nem is beszélve!
Számtalanszor tudtam már hasznát venni a mobilom fényének, mert nem volt nálam zseblámpa...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
HARDVERAPRÓD
Újabb átcsomagolt samsung...láttunk pár ilyent
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Cathulhu
addikt
Tehat most elebe menve a kinai hamisitoknak ok maguk masoltak le az S2-t?
Ebbe legalabb tisztesseges belso kerult, ha 150-200 dollar korul tudnak vesztegetni, meg mukodhet is a koncepcio.ICS viszont kizart.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Rotate
veterán
mondjuk ez a minden telefon szar képeket csinál egy elég szélsőséges kijelentés... a fényképezőgépekből is csak a drága csinál jót, és abból sem a drágát veszi az emberek túlnyomó többsége... arra amire az emberek használják a fényképezőt, 90%-ban elég a telefon is, és igenis szép, az emberek nagyja nem 100%-ra nagyítva nézegeti a 8mpx-es képet, mivel a képnek csak a töredékét látja úgy... sőt ha kinyomtatja a szabványos képméretekben, még az sem rossz, mivel jóval kisebb méret az mint az eredeti...
a profi fotósok meg úgyis csillagászati összegeket költenek gépre/objektívre/kiegészítőkre, szóval az megint nem ide tartozik...
-
noisia
aktív tag
Már az ezer éves LG Shine-omban is LED-vaku volt.
Igazából nem nagy érvágás a hiánya, de egy kolléga mondta, hogy 500 euro lesz ...
Ennyiért már veszek Ájfónt is! vicc ..." ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
donceleger8
őstag
nem sok telefonnak van vakuja! ezt azért tisztázzuk. én legalábbis a LED-es fényt csak segédfénynek tudom nevezni. Sötétben baszhatod, nappal meg úgy sem kell, szóval nem nagy érvágás!
(#22) Skylaci
A minden telefon szar képet csinál kijelentéseddel nem értek egyet, én az N8-al nagyon is elvagyok, több kompakt gépet lealázva vele. A 720p videóról nem is beszélve! És természetesen leteszteltem a dolgot, meg is váltam a Panasonic TZ2-től!
[ Szerkesztve ]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
SkyLaci
őstag
nekem nagyon tetszik, ha a galaxy w alá jön árban egy 10essel akkor feketében vennék is, fényképezésre a fényképezőgép való, minden telefon szar képeket csinál (és ezt úgy mondom hogy Samsung innov8-em van, ami az egyik legjobb képeket csinálja a telefonos mezőnyben, de egy fényképező gép mellett siralmas).
[ Szerkesztve ]
-
Cannabis7
senior tag
végre fém, viszont lehetne szép is...
-
Telomanikus
senior tag
Pedig nem lenne rossz, de már sokadik telefon ami a kameránál bukik el. Vaku is fontos, de nem ráz meg a hír, mint tucat nokiánál az AF hiánya..
-
mrlujoak
veterán
említés szintjén került be az áramlatba a 2-ik hozzászólással:
"Pontosan. És ebben sem lesz vaku. Nem tudom, mit képzel a Samsung, a 320×480-as 3.65"-os kreténségeikről nem is beszélve."
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
DeltaPower
addikt
Tegnap jött ki a hír az Ace Plus kiadásáról, az kapta a 320x480-as kijelzőt, pedig inkább 480x800-as illene bele. Így főleg érthetetlen, hogy ennek miért ilyenek a paraméterei (kijelző, kamera).
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Sanyi.mTs
addikt
"A 122,5x63x9,9 milliméteres és 123,5 grammos, fekete, platina, kék és levendula árnyalatokban megjelenő Galaxy M Style piaci premierjének időpontja egyelőre nem ismert."
miért az ára már ismert?
-
b4zsi-
őstag
Galaxy fém házzal....végre. A kamerát leszámítva teljesen jó telefonnak tűnik...
-
mrlujoak
veterán
Újabb tucat-
kacatcamcung...
Vaku-nuku... 2012. grat...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
spawn21
veterán
ha 50 ezer ft az ára, megértem..........
s24U+15p
-
Youri
veterán
no meg 3,2MP, mondjuk vaku nélkül mindegy. Na de az 512MB RAM TW és GB mellé...
RTX ON
-
stbtamas
aktív tag
A vaku ennyire nagy luxus cikk a samsungnál, vagy wtf?! Nem értem miért nem lehet egy normálisnak tűnő és drága telefonba egy szerencsétlen vakut is tenni.. ez a kamerafelbontás is vicces amúgy.. eddig legalább a sok megapixelnek köszönhetően a kép kis méretben viszonylag jól sikerültnek tűnt, de most ekkora felbontás mellett még lekicsinyitve is szürnyű lesz. Vicc amit a samsung csinál..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
ThorsHUN
őstag
válasz hülyegyerek #1 üzenetére
Ezt akartam kerdezni en is
-
Moleman
addikt
válasz hülyegyerek #1 üzenetére
Pontosan. És ebben sem lesz vaku. Nem tudom, mit képzel a Samsung, a 320×480-as 3.65"-os kreténségeikről nem is beszélve.
-
hülyegyerek
addikt
Akkor most új néven adják el a galaxy s-t ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!