Hirdetés
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Na én is szívtam a fogamat egy pár napig a q10-el viszont hál isten tegnapi nap sikerült teljes mértékben megcsinálni
Igazából úgy fest bizonyos készülékeken jól működik a 10.3 valahol meg nem :\
Viszont kicsit én csalódtam a BB-ben szóval egy kis marketing
( Akit érdekel az eladó. Makulátlan állapot
)
-
laci1892
őstag
válasz
Kolondrum #121 üzenetére
Igazából nem ez miatt fogok eret vágni. Én tökéletesen meg vagyok elégedve a rendszerrel, de pl öcsém aki szemüveges neki baj van a szemével. A probléma ott kezdődik hogy a menűnél az 5 soros megoldást nagyobb ( lásd: classic,Passport) kijelzőre lett ki találva. Választhatóvá kelett volna tenni. De ez legyen a legnagyobb probléma a rendszerrel
-
-
laci1892
őstag
Az nagyon jó!
Igazából nagyon jó lett az új operációs rendszer tényleg, van némi hibája még (A kis ikonok). Meg igazából némelyik készülékeken állítólag halkabb csengő hang. Viszont az nagyon érdekes mert nekem pl. frissítés után minden jó volt. Szóval Ha jön még egy javító frissítés kvázi abszolút tökéletes lesz a rendszer
-
laci1892
őstag
Egyébként érdekes nagyon hogy ahogy figyelgetem a tendenciát ( legalább is nekem ez jött le) a legtöbb gond a z10-el van. Szoftveresen meg úgy egyébként. Valahogy a többi device-rol annyi negatív Visszajelzést nem olvastam mint a z10 kapcsán. Sőt ellenkezőleg. Érdekes... O.o"
-
laci1892
őstag
Google play van nálad fent? :/ esetleg az lehet probléma. Nekem 10 Alkalmazásbòl kb. 6 100%-osan fut. Mondjuk gondolom már próbáltad de azért hátha tudtam segíteni valamit.
-
laci1892
őstag
Én azért nem temetném így a BlackBerry-t még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A friss főverzió újdonságait az összes BlackBerry 10 operációs rendszerrel szerelt készüléken élvezni lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest