- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Na én is szívtam a fogamat egy pár napig a q10-el viszont hál isten tegnapi nap sikerült teljes mértékben megcsinálni Igazából úgy fest bizonyos készülékeken jól működik a 10.3 valahol meg nem :\
Viszont kicsit én csalódtam a BB-ben szóval egy kis marketing ( Akit érdekel az eladó. Makulátlan állapot )
-
laci1892
őstag
válasz Kolondrum #121 üzenetére
Igazából nem ez miatt fogok eret vágni. Én tökéletesen meg vagyok elégedve a rendszerrel, de pl öcsém aki szemüveges neki baj van a szemével. A probléma ott kezdődik hogy a menűnél az 5 soros megoldást nagyobb ( lásd: classic,Passport) kijelzőre lett ki találva. Választhatóvá kelett volna tenni. De ez legyen a legnagyobb probléma a rendszerrel
-
laci1892
őstag
-
laci1892
őstag
Az nagyon jó! Igazából nagyon jó lett az új operációs rendszer tényleg, van némi hibája még (A kis ikonok). Meg igazából némelyik készülékeken állítólag halkabb csengő hang. Viszont az nagyon érdekes mert nekem pl. frissítés után minden jó volt. Szóval Ha jön még egy javító frissítés kvázi abszolút tökéletes lesz a rendszer
-
laci1892
őstag
Egyébként érdekes nagyon hogy ahogy figyelgetem a tendenciát ( legalább is nekem ez jött le) a legtöbb gond a z10-el van. Szoftveresen meg úgy egyébként. Valahogy a többi device-rol annyi negatív Visszajelzést nem olvastam mint a z10 kapcsán. Sőt ellenkezőleg. Érdekes... O.o"
-
laci1892
őstag
Google play van nálad fent? :/ esetleg az lehet probléma. Nekem 10 Alkalmazásbòl kb. 6 100%-osan fut. Mondjuk gondolom már próbáltad de azért hátha tudtam segíteni valamit.
-
laci1892
őstag
Én azért nem temetném így a BlackBerry-t még.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest