- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgoa
csendes tag
-
akosxyz
senior tag
Na igen, ez is érdekes, hogy nincs rá megoldás. A másik meg az, hogy visszaadják neked a telefont,mintha kész lenne,és közben semmit nem csináltak vele... Akkor miért nem mondják, hogy nem tudják megcsinálni és adnak egy másikat vagy valami. Nem inkább megy a kókányolás, a sumákolás... Az ilyet utálom.
-
lovace
aktív tag
válasz kbyte1024 #195 üzenetére
Ha foglalkoznának már rég a kezemben lenne és működne, szóval a kérdésedre a válasz tudom, hogy nem.
Bosszantó.
Azt sem értem, hogy a BB oldalán lassan 1 hónapja fent lévő problémára hogy nem tud senki megoldást adni? Elvileg ott különb emberek vannak, mint a T-szervizben vagy tévedek? (Költői kérdés. nincs okostelefonom, ráérek ilyeneken filózni ) Ha már felkerült a kérdés feltételezem jó néhányan belefutottak rajtam kívül is. -
zedii
aktív tag
válasz pranksta #189 üzenetére
csak skype, deezer whatsup. ennyi ami nem bleki app, de mindegyik natív, droidos egy sincs. megvettem a backup pro progit, mert az lementi az eddig jegyzeteket, meg jókat mondtak róla... hááát egyenlőre az a felirat fogad a mentésnél, h az sd-t azt nem tudja értelmezni, formázzam át.. hameg a készülékre meneteném le ott meg simán lefut a folyamat, kiírja ,h done aztán hello, sehol se találom a nyomát.. nem tudom ez már a nonplusz amit itt szívok az egésszel... valaki haasznál ilyen backup pro-t? remember jegyzeteket ki tudja menteni? köszönöm
-
zedii
aktív tag
válasz kárátékutyá #185 üzenetére
értem, de mondjuk nem ezt várnám el.. mindenesetre mit csinálsz a jegyzetekkel? nem is tudom lementeni kártyára.. arról nem is beszélve ,h nincs mindet kijelölés funkció.. ergó egyesével lehet megoldani a mentést..
-
zedii
aktív tag
visszaraktam a 10.2 köszönöm mindenkinek. viszont azt már nem tudtam megtenni, hogy a jegyzeteket jelszóörzős cuccokat feladatokat stb ne állítsam vissza a korábbi 2015.02.18-i teljes mentésből.. ennek meg is lett az eredménye.. 10.2 van a telefonomon és ott figyel az összes adatom ami az akkori mentésnél megvolt, viszont a telefont ugyanúgy hazavágja valami.. bbm nem megy, adat szolgáltatást néha ledobja és csak hang előfizetést ad, nap végére 10%-ra esik az aksi (10.3.1 nem bírt ki egy napot sem) és eltűnt a főképernyőről a gyors ikon (kamera)... buktam a naptárbejegyzéseket a bbm csoportba és egy valag idegesítő dolog lett helyette.
Mindezt úgy ,h frissítés előtt teljesen meg voltam elégedve a telefonnal. két napot lazán kibírt nálam az aksi és jól működő bbm volt stb. erre bumm buktam az egészet és megoldást sem látokrá[ Szerkesztve ]
-
Madara-san
aktív tag
Kénytelen vagyok, mert se időm se kedvem downgrade-elni. Telefont cserélni nem fogok, volt már Apple is, Android is - mind a kettővel komoly problémáim voltak, eddig ez a legjobb, csak ne szúrták volna így el a frissítést...
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
zedii
aktív tag
válasz kárátékutyá #178 üzenetére
itt mondjuk van backup-on még az előző 10.2-es rendszerrel is. ugyanis naivan teljes backup után tettem fel az új rendszert annak fényében ,h hát ott a teljes backup majd visszarakom ,h nem jönne be..
-
zedii
aktív tag
válasz Madara-san #180 üzenetére
biztos izomból készül, csak bírd kivárni...
-
Madara-san
aktív tag
Nem vagyok megelégedve a rendszerrel! Z30-om lassabb (főleg a telefon.app - hívás indítására is várni kell), illetve ami nagyon bosszant, hogy ha felveszem a telefont rezeg még tovább.... semmi megoldás nincs erre a downgrade-en kívül? Nem készül valami értelmes update?
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
zedii
aktív tag
válasz kárátékutyá #178 üzenetére
hát az szívás..bár már ötödik napja szívok a telefonnal
-
zedii
aktív tag
válasz kárátékutyá #173 üzenetére
"Ha rám hallgatsz, ne beckupolj, lakd be elölről," viszont a jegyzetekre - mapparendszerre szükségem van, azt vissza akarom állítani, akkor azt csak a backupból tudom, nem?
-
pranksta
tag
azt nem tudja valaki, hogy lehet véglegesen lelőni a szoftverfrissítés jelzést? minden nap bejelentkezik a 10.3.1, kicsit zavaró.. nemtom miért jó ez a BB-nek, hogy erőlteti a frissítést, hagyják inkább meg a választási lehetőséget! (esetleg azt is meghagyhatnák, hogy mindenki maga döntse el, hogy kell-e neki az új rendszerrel az új dizájn is..)
dubito ergo sum
-
zedii
aktív tag
válasz kárátékutyá #173 üzenetére
köszönöm!
-
kárátékutyá
őstag
Pontosan melyik típus? Jah látom, Q10.
Letöltöd ezt: Klikk Chrome nem fogja látni, másik kersővel csináld.
A menete legyen ez szvsz. Nyomsz egy wipe-ot az új rendszeren. USB-vel összedug, megvárod míg a BBLink felismeri a telefont, kinyomod a BBLinket. Ne a letöltött rar-ból telepítsd fel, hanem csomagold ki egy meghajtóra, és az így kapott fájlt indítsd el. Ha rám hallgatsz, ne beckupolj, lakd be elölről, és NE tegyél rá robotot. Miután felált a rendszer, a Beállítások - Rendszerfrissítéseknél kapcsold ki hogy autómatice frissítést szedjen le.
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
válasz pranksta #171 üzenetére
köszi! sajnos amit belinkeltél ott azt írja ki, hogy "An unknown error occurred" és nem tudok leszedni semmit. Le tudja valaki írni lépésről lépésre ,h hogy kell visszarakni a 10.2-nek az utolsó változatát? nagy segítség volna, mert nem akarom ,h valamit elcsesszek és bukjam a telefont.
Köszönöm! -
pranksta
tag
nem egyszerű megtalálni, amit keres az ember, próbálkoztam a legfrissebb 10.3 előtti Z10-es OS-re keresni, de lehetetlennek tűnik. mindenesetre találtam egy rakás autoloadert. a 10.2.2 mappából az OS+Radio, azon belül a .1609 tűnik a legfrissebbnek (Z10-hez), én ezt már föl is tettem, teljesen jól működik
csak egy 7-zipet kell letöltened, mert azzal vannak tömörítve az autoloaderek. csatlakoztatod a telefont a gépedre usb-n fejlesztői módban, majd elindítod az autoloadert. kb 10 perc után lesz egy full szűz telefonod. ja igen, előtte mentsd le, ami kell
komolyan mondom, fellélegeztem.. újra van egy fasza telefonom, nem úgy, mint a 10.3 alatti lassú swipe-to-wake, fölvétel utáni rezgés, lefagyós böngésző..
újra be kell lakni, de megérte!
még valami: elindulás után kapcsold ki gyorsan az automatikus frissítést, mert telepítéskor hiába ignorálod, elkezdi lehúzni a 10.3.1-et!dubito ergo sum
-
krisipapa
csendes tag
Azoknak, akiknek a bootolás kilencvenvalahány százaléknál megáll, üzenném, hogy szerencsére már a hivatalos oldalon is olvashatunk a problémáról.
http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do?noCount=true&externalId=KB36756&sliceId=2&cmd=displayKCPopup&docType=kc&isLoadPublishedVer=&docTypeID=DT_SUPPORTISSUE_1_1&ispopup=true&ViewedDocsListHelper=com.kanisa.apps.common.BaseViewedDocsListHelperImpl
Nálam 98%-nál állt meg egyébként, és még 19 óra után sem mozdult felfele. Vagy háromszor kellett ki-be rakosgatni az akksit, mire nem a bootolást kezdte újra, hanem a 10.2-es OS-t indult el. Megesküdtem volna, hogy ártottam ezzel a telefonnak, de tökéletesen működik azóta is, az állandó szoftverfrissítési értesítést pedig ignorálom mindaddig, amíg nem hallunk valami bejelentést arról, hogy megoldották a problémát. -
margithid
veterán
Én teljesen elégedett vagyok a 10.3.1-gyel. Q5-ön tapasztaltam én is a felvétel utáni rezgést, de ez számomra nem olyan bug ami akkora gond lenne.
Ezek a hibák nem olyan égbekiáltóak mint pl androidnál egy-egy frissítés utáni stabilitás gond, pl első nexus 7 sorozat esetén.
Teljesen meg vagyok elégedve a blackberryvel továbbra is! -
zedii
aktív tag
ez alapján vissza tudom tenni? számomra érthetetlen a link ,h ha teljes mentést csináltam akkor miért nem képes azt visszaállítani??
-
zedii
aktív tag
Link-kel miért nem lehet visszatenni a 10.2-öt?? valaki tud ani egy linket, ahol le van írva full amatöröknek is ,h hogy kell vissza tenni a régi rendszert?
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #162 üzenetére
Erről szól a frissítés, máshol sem túl happy a hangulat.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #159 üzenetére
Csak örömködni lehet?
-
Praetorianus
aktív tag
Lassan lehet hogy tényleg be kéne fejezni, mert elkezdtek rohadt unalmasak lenni a BB-topikok... Oké, kicsi, sz@r, gyenge, akad, vibrál, merül, laggol, lapozzunk...
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #156 üzenetére
Kicsit halk, kicsit vibrál... Nem szóótam
-
eventus
veterán
-
cactusa
újonc
Ha jól érzem, a RIM ezzel a szotverfrissítéssel egy béta-verzót bocsájtott ki, mi vagyunk a tesztalanyok
-
pranksta
tag
hát srácok, amióta kezembe került a Z10, a legtöbb szempontból etalonnak tartom a BB OS-t, de pár nappal a 10.3.1-es frissítés után úgy döntöttem, visszatérek a 10.2.x-re. először is: nem jön be az új dizájn. nincs bajom a kis betűkkel, mindent el tudok olvasni, de nekem személy szerint jobban tetszett, amíg árnyéka volt az ikonoknak. a hub, a billentyűzet és a gyorsbeállítások, a bedside-mode új megjelenése kifejezetten zavaró, bár ezekhez talán hozzá lehetne szokni (de a régi akkor is szebb volt). aztán: nagyon zavaró az is, hogy tovább rezeg a telefon, miután fölvettem (úgy látom, nem egyedi hiba). a swipe-to-wake nekem az új rendszer telepítése óta lassabban reagál. a böngésző néha lefagy görgetés közben, ráadásul ugye a flash-t is kivették.
az egyetlen dolog, ami jobban tetszik, az a naptár, de ez elég kevés ahhoz, hogy maradjak a 10.3.1-en. sem a Blend-et, sem az Assistant-et nem használom. az Amazon appstore meg ugyanúgy Androidról portolt alkalmazásokat kínál, mint a Snap.
kezdem úgy érezni, hogy volt a BlackBerrynek egy jó húzása, de mintha saját maga sem látná, hogy mit csinált jól. amíg nem jönnek ki több, szélesebb réteg által használható telefonnal, addig nem is fognak foglalkozni a fejlesztők a BB-vel. az Amazon Appstore egy vicc, ennyi erővel a Snap-et is beágyazhatták volna.. hol van pl a Z10 utódja, a 4-4,5"-os teljes érintőkijelzős telefon, amiben a Z10 gyermekbetegségeit kijavítják? gondolom félnek a Z10 kezdeti kudarcától, ami amiatt volt, hogy horror áron kezdték el tolni a teljesen ismeretlen rendszerüket és nem azért, mert ne lenne rá igény. lehet, hogy ezzel a ballépéssel riasztották el a fejlesztőket is.. namindegy. bocs a kifakadásért, kár értük, pedig az OS10-zel juthattak volna valahová.dubito ergo sum
-
laci1892
őstag
Na én is szívtam a fogamat egy pár napig a q10-el viszont hál isten tegnapi nap sikerült teljes mértékben megcsinálni Igazából úgy fest bizonyos készülékeken jól működik a 10.3 valahol meg nem :\
Viszont kicsit én csalódtam a BB-ben szóval egy kis marketing ( Akit érdekel az eladó. Makulátlan állapot )
-
kovike
tag
Szia!
a ki-bekapcsolódás és random újraindulások nálam is okoztak problémát tavaly nyáron...
1 hónapig volt szervízben... és ragasztottak az akku mögé két cellux darabot...
és azóta jó... az akksi töltöttséget úgy tudod rendbetenni, hogy lemeríted teljesen utána pedig PC-vel töltöd fel, így elvileg helyreáll... vagy kiveszed egy éjszakára az akksit és reggel visszateszed...
Wi-fivel nekem nem volt még problémám...[ Szerkesztve ]
Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
margithid
veterán
Hát gyerekek elég komoly az üzemidő. 60%-on vagyok, vasárnap dél óta, azóta volt kis böngészés, kis duolingo, vagyis nem sok minden, de ez igy akkor is nagyon jó!
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #146 üzenetére
De.. T-Mobile, együtt veled BIS-szel T-nel kell a bis a bbmhez
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #144 üzenetére
Nekem kell a BBM miatt. Mivel jó pár éve fizetem, ezért nekem mindegy, hogy van vagy nincs. Másrészt ad egy kis régi BlackBerry érzést
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #142 üzenetére
Nyilván az a kedvencem, de sajnos elavult, azaz jött a bb10. Manapság utóbbi versenyképesebb, én is belátom, de...
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Hivatalosan elismerte a BlackBerry, hogy ez a frissítés hibát okoz Passporton. Lehetne még sorolni a többi készülék hibáit is.
-
t.mate.t
csendes tag
Nálam még mindig nem firssült
-
cactusa
újonc
Nekem a Z10 készülékem frisssítésével vannak igen rossz tapasztalataim, valószinüleg letörlöm az új rendszert és megpróbálom ismét feltenni. Ha ez nem megy, megyek vissza a régire, azzal jól elvoltam.
Azon kívül, hogy több funkció nem vagy rosszul működik (főoldalon keresőre ráklikkelve a BB Assistant jön be, eltünt a HUB-ba integrált FB, megszünt a villogás a telefonon - új üzenet/e-mail érkezésekor, csökkent az üzemidő stb), ha kikapcsolom a telefont, órákon keresztül villog, mintha beakadt volna az új rendszernek valami.
Általában kiveszem az akkumulátort és 5 percig pihentetem, majd visszateszem, ekkor megindul a boot-olás, stb.
Megjegyezném, hogy meglehetősen elkötelezett BB-használó vagyok, a Z10-et még 2013-ban vettem.
De amilyen szép és letisztut vonásai is vannak a 10.3.1-nek, ezeket nem lenne szabad csinálnia.
Mint hallom ismerőseimtől, másoknak is vannak ilyen problémáik a Z10-el. -
zedii
aktív tag
enyém is T-s de a hivatalos frissítés napján már volt hozzá update. nekem nagyon bejön az új rendszer, szerintem az ikonok egyáltalán vészesek, h kisebbek lettek, sőt, bár ezt mindenki maga ítélje meg. blend, diktálási lehetőség billentyűzet testre szabhatósága szerintem jóval több plusz, mint a calendar gagyisága, ami szintén teljesen szubjektív, h kinek mi a gagyi kénézet
-
Frigo
őstag
T-nél még mindig semmi .
Bár ahogy olvasgattam a crackberry fórumát , iszonyat sok bug van benne , talán lehet nem is baj hogy nem frissíttetem . (+ az új Calendar iszonyat gagyin nézz ki) -
laci1892
őstag
válasz Kolondrum #121 üzenetére
Igazából nem ez miatt fogok eret vágni. Én tökéletesen meg vagyok elégedve a rendszerrel, de pl öcsém aki szemüveges neki baj van a szemével. A probléma ott kezdődik hogy a menűnél az 5 soros megoldást nagyobb ( lásd: classic,Passport) kijelzőre lett ki találva. Választhatóvá kelett volna tenni. De ez legyen a legnagyobb probléma a rendszerrel
-
laci1892
őstag
-
laci1892
őstag
Az nagyon jó! Igazából nagyon jó lett az új operációs rendszer tényleg, van némi hibája még (A kis ikonok). Meg igazából némelyik készülékeken állítólag halkabb csengő hang. Viszont az nagyon érdekes mert nekem pl. frissítés után minden jó volt. Szóval Ha jön még egy javító frissítés kvázi abszolút tökéletes lesz a rendszer
-
lovace
aktív tag
Máshol nem kaptam segítséget, ezért ide is írok. Tegnap reggel szépen lejött a frissítés, előtte volt wipe. Tegnap reggel fél 9 körül indítottam újra a Z10-em, de még mindig nem töltött be 100%-ra. Tegnap este 98%-on állt, ma reggelre 99. Azt tudom, hogy nem normális, de mi tévő legyek? 99%-nál kivenni az akksit nem fogom, mert azzal szeirntem teljesen tönkretenném...
-
bloodemoney
csendes tag
Sziasztok. Sikerült a frissítés. A felület szerintebb szebb. Hiányolpm,hogy a kezdőképernyőn az órát nem tudom megváltoztatni. Hiba,hogy a letöltött Funkoi játékok nem indulnak el.
-
jacis
nagyúr
Nekem meg sokat gyorsult a passport bár eddig sem volt rossz ilyen téren.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Érezhetően nőtt az az üzemidő. STL2 -es Z10.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kbyte1024
veterán
válasz kárátékutyá #97 üzenetére
Jaja az már esetleg hibamentes id lesz
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
cactusa
újonc
Tegnap töltöttem rá az új rendszert (Z10). A tegnap esti újraindítás is rendben volt, este kilapcsoltam.
Ma reggel egy órája be...azóta villog a jobboldali LED a telefonon és nem kapcsolódik be.
Mi lehet a hiba? -
LlNk
csendes tag
Sziasztok! Én még nem kaptam meg a frissítést /Z10, T/ de most egy kicsit témáról szeretnék kérdezni.. még most le szeretném szögezni, hogy vigyáztam a telefonra, nem dobáltam, nem bántottam! Tehát: vannak az én példányommal érdekes dolgok, és azt szeretném megtudni, hogy ti is találkoztatok-e ezekkel, volt-e valami megoldás...
1: Ugye a WiFi-t két helyről is be lehet kapcsolni, ha beállítod. Egyszer a tálcáról, egyszer meg a beállításokból. Na már most, nekem már nem egyszer előferdült, hogy függetlenítette egymást a két "kapcsoló", tehát hiába volt mondjuk a beállításoknál a WiFi kikapcsolt állapotban, a tálcán kékben tündökölt az ikonja, viszont nem volt egy hálózathoz sem csatlakozva a telefon.
2: Teljesen véletlenül kikapcsol. Amikor leteszem az asztalra van, hogy kikapcsol, amikor kiveszem a zsebemből van, hogy kikapcsol, stb.
3: Nekem nem mutatja pontosan az akku töltöttségét. Például: 20% körül van a telefon töltöttsége, mikor is elég érdekesen kikapcsol. Nem bírom visszakapcsolni, felteszem tölteni, bejön az a rendkívül jó pulzálás, hogy tölt, majd amikor bekapcsol, látom, hogy kb. 9%-on van az aksi.
Csinál olyat is, hogy hiába van feltéve töltőre, nem akar olyan 75%-nál jobban feltölteni. Hiába húzom ki, dugom vissza a töltőt, ránézek egy fél óra múlva, ugyanúgy 75%.Ezzel a 3 db problémával találkoztam a több mint 1 éves használat alatt, és leginkább az utolsó 3-4 hónapban jelentkeztek egyre sűrűbben. Esetleg van ötletetek, hogy miért lehetnek ezek, hogyan tudnék segíteni rajtuk a szervíz nélkül? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Egy stl1-100-as Z10-em van, a frissítés óta 2 problémám van: már írták páran ezt a rezgés dolgot, sajnos nálam is rezzen még egyet, miután felveszem. A másik az autós kihangosító. Sajnos a frissítés óta nem jelennek meg az ékezetes karakterek a kijelzőn! Carminat TomTom. Hol kéne jelezni ezeket a problémákat ahhoz, hogy legyen bármi esély arra, hogy illetékesekhez is eljut?? -
ventorbe
csendes tag
Sziasztok!
Z10-en próbáltam ma frissíteni a rendszert, szépen le is jött az 1 gigás fájl, majd állítólag fel is telepítette, ezután újraindult a készülék, nem kapcsol be és azóta a LED folyamatosan vörösen villog (2 villanás - szünet - 4 villanás), esetleg valakinek van ilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest