- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Mostanában üzemelten be pár ilyet.
Mivel csak a beüzemelést végeztem és azt is csak pár hete, ezért túl sok tapasztalatom nincs a megbízhatóságukról és hasonlókról, csak egy pár első benyomást tudok róla mondani.A borításban és a kezelőpanelen felhasznált műanyagok minősége elég gagyinak tünik némelyik modellnél (Pl MB290).
Ugyanezen modell szkenner/fénymásoló része szerintem nagyon hangos, de a nagyobb MC560n modellnél nem volt ilyen problémám.
Mind a menüben, mind technikai megoldásokban számomra érthetetlen az OKI tervezési logikája. Valaki igazán elárulhatná nekem, hogy az OKI MC560N-nek miért van két külön kezelőpanelje saját LCD kijelzővel.Kinézetre sem valami szépek az oki nyomtatói szerintem.
Ugyanakkor a felsoroltaknak legtöbbje (különösen irodai felhasználásnál) csak másod-, harmad-, sokadlagos szempont, tehát nem akarok senkit lebeszélni a vásárlásról, ha pl árban és nyomtatási költségben olcsóbban jön ki OKI-val. (Nem én végeztem a beszerzést, tehát nem tudom ezekben a paraméterekben milyen az OKI.)
A LED technológia sem egy mai fejlesztés, jó pár éve használja már az OKI, tehát feltehetőleg kiforrott. A nyomtatási minőséggel is elégedett voltam mind a színes, mind a fekete fehér nyomtatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- LIDL / ALDI termék kibeszélő
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged