- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Mostanában üzemelten be pár ilyet.
Mivel csak a beüzemelést végeztem és azt is csak pár hete, ezért túl sok tapasztalatom nincs a megbízhatóságukról és hasonlókról, csak egy pár első benyomást tudok róla mondani.A borításban és a kezelőpanelen felhasznált műanyagok minősége elég gagyinak tünik némelyik modellnél (Pl MB290).
Ugyanezen modell szkenner/fénymásoló része szerintem nagyon hangos, de a nagyobb MC560n modellnél nem volt ilyen problémám.
Mind a menüben, mind technikai megoldásokban számomra érthetetlen az OKI tervezési logikája. Valaki igazán elárulhatná nekem, hogy az OKI MC560N-nek miért van két külön kezelőpanelje saját LCD kijelzővel.Kinézetre sem valami szépek az oki nyomtatói szerintem.
Ugyanakkor a felsoroltaknak legtöbbje (különösen irodai felhasználásnál) csak másod-, harmad-, sokadlagos szempont, tehát nem akarok senkit lebeszélni a vásárlásról, ha pl árban és nyomtatási költségben olcsóbban jön ki OKI-val. (Nem én végeztem a beszerzést, tehát nem tudom ezekben a paraméterekben milyen az OKI.)
A LED technológia sem egy mai fejlesztés, jó pár éve használja már az OKI, tehát feltehetőleg kiforrott. A nyomtatási minőséggel is elégedett voltam mind a színes, mind a fekete fehér nyomtatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest