- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Pont rossz politika szerintem. Vesz az gyerek egy 7750 kártyát ami nem rossz kis kártya egyébként,ddr 5 -el
Lassabban fognak futni a játékok,és elkezdi szidni a kártyát,hogy mi ebben a jó kérdéssel.
Majd legközelebb nem vesz AMD kártyát mert közel sincs az a teljesitmény amit a leirtak.
Azt nem fogja lehet felfogni,hogy nem a ddr 5 hanem a dd3 miatt van ez igy nem a kártya a "hibás"
Én igy vagyok a Fuji fényképezővel. Vettem anno 40 ezerért egyet és elég rossz képeket csinált. Eltelt vagy 5 év és azóta sem veszek ebből a márkából,mert nekem az jött le anno,hogy nem jó.
Pedig nem rosszak már,söt. De akkor is igy jártak! Egyszer megvettem többet nem fogok venni mert kidobtam anno 40k-t. Van más gyáró is. -
Silentfrog
veterán
válasz
djculture #26 üzenetére
Természetesen nem erre a kártyára gondoltam,hanem a ddr5 memoriával szereltre. Hidd el a mai vga piacot elnézve nem fogják 10 k ért adni ezt a kártyát még 2 év mulva sem.
Ami új kijön az alig gyorsabb mint az elődje viszont sokkal drágább. Ezért adják még mindig a 5770 -et 18-20 ezerért használtan és a 4870-et 15-17 ezerért. Pedig ezek nem a múlt évbe jöttek ki.
Ráadásul pont egy hónapja adtam el a 5830-as kártyámat pont annyiért amennyiért vettem másfél éve.
Nem éreztem pofátlan üzletnek,mindenki annyiért árulta itt az aprón.
/bár most az apró rész is el van kutyulva,szinte új áron adnak dolgokat,és nem egy két ember hanem tömegével. Verték egymást egy Agillity 64 gb-os ssd-ért 13 ezerért amikor a nem a legolcsóbb boltba s 15 ezer.../ -
Silentfrog
veterán
Azért a 6770 és a 7750 szinte egy árba van/volt és igaz ,hogy a 7750 hajszálnyival lassabb,de sokkal jobb a fogyasztása,és a zero core mod meg kifejezetten nagy találmány. Szvsz 24 ezerért egy 7750 nem rossz bolt.
Bár a minap érdekesek voltak az árak a Giga oc-s 7770 3 év garival 30k volt a 7750 meg 27k.
Olyan érzésem volt,mindha nem akarnák eladni a lassab kártyákat. -
Silentfrog
veterán
De mire jó ez ?
Annyival úgysem lesz olcsöbb,hogy a "tudatlanok" ráharapjanak.
Vagy most ez a fajta memoria van hegyekbe a raktáron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest