- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munyos
csendes tag
válasz
matteo_szg #21 üzenetére
Itthon mennyire voltak kapósak a Gene lapok ? Nekem is nagyon tetszenek, bár sok értelmük nincsen. Egy gyengébb lapba veszünk egy hangkártyát és majdnem ott vagyunk.
Persze 45 000Ft ért szerintem már most megéri megvenni, mert mindent tud !!
( Maximus IV Gene ) -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
matteo_szg #21 üzenetére
Trinity-hez kizártnak tartom, hogy lesz egyáltalán ROG lap. Talán TUF, de még az se valószínű. Kaveri-hez viszont mindenképp javallott lesz az AMx vobal halálával...
Arra leszek kíváncsi, hogy az Asus bevállalja-e a mITX formátumot a gémer szériába az APU-k erősödésével. Az SFF vonal egyre erőteljesebb. A mobil ketyerék térnyerésével egyre kevesebben akarják azt a nagy dobozt, ami klasszikus értelemben véve a számítógépet jelenti...
Azt meg tudod mondani, hogy a Piledriver-hez jön-e majd új alaplap-család, vagy marad a már meglévő AM3+-os vonal? Most pillanatnyilag nem rémlik, hogy jön-e egyáltalán a proci mellé új északi/déli híd, bár a PCIe 3.0 éppenséggel adhatna rá ürügyet...
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
matteo_szg #4 üzenetére
Áhh, akkor rosszul találgattam magamba. Majd jön aminek jönnie kell!
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
matteo_szg #2 üzenetére
De nem azt találgattuk hogy Amd kártya lesz a MARS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest