- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
Felesbandi #73 üzenetére
5,5-en lehet kötelezőnek tekinteni, nekem (gyerekeknek) 5 colloson (Lenovo X2 Vibe) volt először. Ég és föld volt az ugyanúgy 5 hüvelykes HD (Nokia 650) mellett.
Meg ha 5,5 collon kötelező az FHD, akkor az iPhone 11-nek a 6,1-es kijelzővel miért nem sikerült megugrani ezt a magasságot? -
elfelejtette
veterán
válasz
Felesbandi #65 üzenetére
Egyébként ez a "Retina" is úgy jött, hogy mikor sikerült a 640x960-as felbontásra ugrani, az volt ugye a korábbi 165ppi duplája, tehát 330ppi, amire ráakasztották a "Retina" jelzőt, mint non-plus-ultrát. Utána ehhez a ppi értékhez rendelve jöttek a 16:9-es kijelzők az i5, i5s-ben (4") a sokaknak érthetetlen 640x1136-os, aztán az i6-ban (4,7") 750x1334-es felbontással, és senki sem értette, hogy miért nem szabvány HD a felbontás.
-
worxland
addikt
válasz
Felesbandi #65 üzenetére
Ha így gondolod, akkor ezt a tételt húzd ki a listáról.
-
worxland
addikt
válasz
Felesbandi #61 üzenetére
Elveszett a lényeg. Nem azt írtam eredetileg, hogy mire érdemes FHD és mire nem. Azt írtam, hogy ki hozta be először az FHD-t a mobilpiacra. Se többet, se kevesebbet. Az összes magyarázkodás a ti hozzágondolásotok a mondanivalómhoz. Pedig nem vagyok Petőfi, hogy azon kelljen gondolkozni, mire gondolt a költő...
A Retinát az Apple hozta be (ezer köszönet érte), csak utána leült nagy megelégedéssel, miközben a többiek a fejére nőttek az FHD-val meg a még nagyobb felbontásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest