Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Majd rájuk is sor kerül, de először a nagy halakat kell kiiktatni.
Aha, jogállamban ez nem így van. A "nagyhal" meg "kiiktatni" szavaknak amúgy sincs jogi tartalmuk.
Majd holnap ne lepődj meg, ha ott leszek a házatok előtt és rakom fel a kamerákat, mondván: "Miért ne csinálhatnék éppen valóságshow-t? Vagy talán vaj van a füled mögött, azért tiltakozol? Én meg majd jól meggazdagszom belőle, hogy bekamerázom az embereket aztán weboldalon közvetítem. Vagy ezt csak a multiknak szabad?
Nekik sem szabad, a köztéri megfigyelőkamerák felszerelése és használata súlyosan korlátozott, szabályozva van.
De elég hülyén érzem magam hogy ilyesmit magyarázni kell. Pláne hogy tudom ezekkel te is pontosan tisztában vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest