Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
laceszgamer #39 üzenetére
Az a kettő ugrott be nekem is. Na meg, hogy én leszek a Miami Toretto!
na jó, az utóbbi nem is. #family
-
hhenry
őstag
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
-
.LnB
titán
Youtube link: [link]
Lesz egy 1m:55s-es trailer aztán csumi. Nem hiszem, hogy dumálnának is a játékról. De azért jó lenne. -
Sirandrish
legenda
válasz
Legendmi27 #34 üzenetére
Én még a GTA-ban is csak akkor ütöm el a prostit ha zöld a lámpa
-
BiP
nagyúr
Már csak 4 óra van a számláló szerint, úgyhogy nem du.4-kor, hanem már 3-kor lejár.
-
Iván Gábor
csendes tag
1. felejtsék el a sztorit. Marha idegesítő nagypofájú senkiháziakat kell a kis csórónak legyűrnie. Uncsi.
2. adják ide azokat a törhetetlen rendőrautókat, amik még leg tuningosabb szuper verdát is simán megelőzik, hogy bevágjanak elé. -
Most kitettek egy linket a hivatalos közösségi médiás oldalaikon, hogy majd holnap lesz bemutató trailer, és az időzített youtube-streamhez a link forráskódjában látható ez a cím: NFS Heat Reveal Trailer.
-
GodGamer5
addikt
Can't wait!!!
Remélem olyan lesz mint a harmadik, mert az x360-as korszaktól rakásszar lett az egész, kivéve a RUN. -
atike
nagyúr
Ez hányadik rész lesz már...? Az első pár rész után feladtam, hogy kipróbáljam és játsszam is velük...
-
D.Va
őstag
válasz
#04430080 #13 üzenetére
El kell keserítselek. Az "Underground 3" a 2015-ös Need For Sped "akart volna lenni" és szerintem hozta is valamennyire a dolgot. Szerintem idén egy újabb HotPursuit/MostWanted/Run klón szerűséget kapunk. Shift vagy Underground folytatásnak esélyét sem látom.
Én ugyan nem játszom se Forza Horizon-nal, sem Crew-al, de ha az EA-nek van minimális üzleti érzéke akkor ezeket koppintanám, mert most ez a két cím a menő... még akkor is ha engem kiráz ezektől a hideg hiába szépek.
És egy ilyen Crew klónnak lehetne a neve NFS WORLD 2 -
.LnB
titán
Ha maradnak a Frosbite-nál és annál a vezetési modellnél amit bevezettek a '15-ös részben, akkor megette a fene az egészet.
-
törölt tag
Aztán Underground 3 legyen.
-
Noukoum
veterán
Van egy olyan érzésem hogy ismét csalódni fogunk.
-
BiP
nagyúr
NFS az új Burnout. Just sayin'.
Most Wanted remake meg már volt. Sőt, az is már 7 éve. Szalad az idő.
-
hhenry
őstag
Várós!
-
rdt89
addikt
Forza Horizon 4 mellett kíváncsian várom mivel akarják elcsábítani az autó szerelmeseket. Meg lehetne csinálni, csak nem a Ghost fejlesztőcsapattal az EA égisze alatt...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
GuineaPigMan #3 üzenetére
Nincs, mert a Burnout szériát is elengedték..
-
Maxxy10
addikt
Hátha kapunk egy Most Wanted vagy egy Carbon remasterd Editiont.
-
GuineaPigMan
tag
válasz
laceszgamer #1 üzenetére
Gondolom, mivel azon a téren ott van a Battlefield, míg rendes autós címük nincsen...és az a baj, hogy már ezt se nevezném annak
-
Legendmi27
lelkes újonc
Lehetne végre egy hétköznapi 2-10m Ft kategóriájú autókkal telepakolt több milliárd variációs tuninggal (teljesítmény , kozmetikai ) napszak vagy akár évszak vagy földrészek között utazós egyszerűen irányítható (akár sztori nélküli) normális kis autós játék .
-
laceszgamer
addikt
Akkor lepődnék meg, ha kivételesen jól sikerülne. Fura, hogy a Medal of Honort évekkel ezelőtt elengedték, ezt a címet viszont még kínozzák tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged